Hvordan man kan anvende Wire og Tar papir til et brusebad væg

November 17

Hvordan man kan anvende Wire og Tar papir til et brusebad væg

I en vis forstand er bruseren menneskets forsøg på at bringe et vandfald indendørs. De tidligste naturlige brusere var vandfald hvor folk stod under dem og badet. De tidligste menneskeskabte bruser var i Regency England: en omfattende affære med bambus-malet metal og en skjult tank. Over tid blev bruseren mere fælles-sted og mindre omfattende. I én måde har ændret sig: kontrollere vandstrømmen. At skabe en vandtæt forsegling på væggene i bruseren er nødvendigt at holde vandet pyntelisterne vægge, forårsager skimmel og rådner bag dem. Én metode er at anvende tar papir og ledning til bruseren væggen, således at tilføje til succes for vand indeslutning.

Instruktioner

•Measure og skær tar papir. Fastgøre den til væggene i bruseren med skruer. Disse skruer kan tagsten, negle, negle og skiver eller hæfteklammer.

•Klippe chicken wire til længden med tin snips. Anvendelse på væggene i bruseren med hæfteklammer.

•Mix mørtel i en trillebør. Forholdet skal være en del af cement og type s hydreret kalk, og syv dele af vådt sand. Bland indtil de mørtel former furer, der står på deres egen uden at kollapse.

•Tryk på mørtel i tråd med en afsluttende murske. Gå over mørtlen med en fjer kant, at fjerne overskydende og udjævning af overfladen. Afslutte kanten af væggen med et træ flyde


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com