Hvordan man kan arbejde med fleksibel Polymer transistorer

September 2

Fleksibel polymer transistorer er lavet af tre eller flere transistor terminaler fra en polymeren for overledning. De tre terminaler på transistoren omfatter udleder, samleren og basen. Polymeren er del af transistoren, der bringer den elektriske strøm gennem transistoren til terminalerne. Hvis du vil arbejde med fleksibel polymer transistorer, du har brug for viden om elektronik. Disse transistorer anvendes typisk i Hvidevarer og fælles elektronik.

Instruktioner

•Tag et par kurser på elektronik gennem et universitet eller lokale community college. Community colleges tilbyde disse kurser til en nedsat pris. Tager en klasse vil give dig ordentlig instruktion på hvordan elektriske nuværende virker og hvordan du kan afgøre, om transistoren er problemet med hvidevarer eller gadgets omkring dit hjem.

•Forstærkning virkelige verden erfaring med transistorer ved at anvende for at være en lærling til en elektriker. Lærepladser er almindeligt forekommende gennem lokale elektrikere. Disse positioner er også kendt som praktikophold eller hjælper arbejdspladser. Du kan finde dem via karriere center på dit universitet eller samfund college.

•Work gennem din læretid i mindst et år. De fleste virksomheder ikke vil ansætte lærlinge uden en vis, indtil de har interneret i mindst et år. Sørg for, at du bruger din tid på at få så meget praksis og oplysninger som muligt gennem din chef.

•Applicer for arbejdspladser med virksomheder, der enten fremstiller eller reparere elektronik. Børste op på din interviewe færdigheder og opdatere dit CV. Skræddersy dit CV, så den fremhæver de færdigheder, som du har lært fra de kurser du har taget og læretiden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com