Hvordan man kan arbejde med forsynet med bjælker

February 5

Hvordan man kan arbejde med forsynet med bjælker

En fælles remodeling projekt indebærer fjernelse af vægge for at skabe åbne rum. Remodelers kombinere normalt to små værelser i et større rum, såsom åbning separat spisestue og køkken områder for at gøre en enkelt og rummelige værelser. Ofte er kræver dette projekt installation af en bærende bjælke korrekt støtte struktur.

Instruktioner

•Kontakt med en arkitekt eller strukturelle ingeniør til at bestemme den korrekte størrelse stråle for projektet. Tjekke de lokale bygningsreglementer for forordningerne om bærende vægge og bjælker. Arbejdstilladelse før du starter kørslen.

• Bekræft væggen er et "bærende væg." En bærende væg støtter vægten af et tag eller gulv struktur. Strøer køre vinkelret på væggen. Slukke elektriciteten til området fra den vigtigste elektriske panel før du begynder væg nedrivning.

•Træk materiale ud i indramning. Tryk langs sømme på bagsiden til at løsne fastenerne og gipsvæg på andre modsatte side af udformningen. At fjerne stort stykke af drywall reducerer mængden af oprydning. Afbryde kabler, elektriske bokse, VVS-rør eller et andet objekt, dirigeres gennem væggen.

•Build en midlertidig væg tandbøjle struktur indtil beam installation er fuldført. Installere den ene væg, hvis strøer køre fortløbende på tværs af væggen. Bygge to-støtte vægge--mindst 24 inches fra hinanden, på hver side af den bærende væg støtte splejset strøer eller enderne af strøer, der ikke rækker langt nok til støtte af den midlertidige struktur.

•Measure ud omkring en mund fra væggen og fjerne loftet materiale. Konstruere støtte væg fra 2 x 4 tommer tømmer. Udskårne stykker, kaldet plader, 1 tomme kortere end længden af væggen. Placer en plade på gulvet en fod fra den bærende væg. Søm en plade til undersiden af strøer parallel væggen. Vedhæfte den tredje plade, på toppen, at skabe en "dobbelt plade." Skære studs passer mellem pladerne. Sikre studs med 8d negle hver 24 inches.

•Tag studs fra bærende væg ved hjælp af en forhammer til at løsne pigge på bunden. Skære igennem søm på toppen og bunden af studs med en bajonetsav. Bøje søm shanks med hammer til at forebygge personskader.

•Opret bærende bjælke lomme ved at fjerne backer knopperne fra begge sider. Bruge en træ mejsel til at fjerne træ negle. Klip neglene og backer stud i halvdelen med en bajonetsav og fjerne.

•Kontrollér to bom holdere til at give midlertidig støtte for hver ende af bjælken. Sikre en 2 x 4 tommer bord ved siden af slips plade og på gulvet, med 3-tommer skruer. Sikre en anden 2 x 4 tommer bestyrelsen--på dens smalle kant, selv med udvendige kant af bestyrelsen netop sikret at tie plade. Gøre dette stykke tømmer bredden af stråle, plus 1/4 tomme kortere end længden bestyrelsen skruet fast til den øverste plade.

•Fremstillet stråle ud af to stykker af 2 x 12 tommer lamineret finer tømmer (LVL). Skære LVL bare en smule kortere end længden af åbningen. Installere en ad gangen. Søm LVLs sammen, som holder stykkerne korrekt justere. Installere et par på 2 x 4 tommer trimmer pigge under slutningen af stråle til at yde støtte. Sikre træ blokering mellem gulvet bjælker nedenunder trimmere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com