Hvordan man kan arbejde med kulturperler sten

July 18

Hvordan man kan arbejde med kulturperler sten

Hvis du elsker udseendet af sten men har betænkeligheder ved sin vægt og de færdigheder, der kræves for at installere det, kan kulturperler sten være det perfekte alternativ for dig. Kulturperler sten er mærket af et menneskeskabt produkt med et look, der er næsten umulig at skelne fra naturlige sten, men det er meget lettere og generelt koster mindre end den ægte vare. Kulturperler sten er lettere at arbejde med, også. I stedet for stacking sten oven på hinanden, som du ville gøre med natursten, overholder du kulturperler sten direkte til væggen. En gør-det-selv kan opnå et godt resultat med nogle grundlæggende viden om kulturperler sten og hvordan det bruges.

Instruktioner

•Indstil sten hvor meget du har brug for. Vendende eller flad, stykker sælges af firkantede optagelser. Hjørne stykker sælges af lineære optagelser. Måle antallet af lineære fødder uden hjørner dækning. Dette er mængden af hjørne-sten, du har brug for. Multiplicere længden og bredden af hele overfladen for at finde de firkantede optagelser. Subtrahere områderne af sektioner, du ikke dækker, som fx døre eller Vinduer. Også trække tre fjerdedele af den lineære optagelser af de udvendige hjørner, som 1 lineær foden af hjørne-sten, du har allerede tegnede sig for dækker omkring tre fjerdedele af en firkantet fod. Dette er mængden af flade sten, du har brug for. Tilføj 20 procent hvis din installation vil være stram-fit, i modsætning til at have halv-tomme mørtel leddene mellem stenene.

•Forbered overfladen hvor du vil indstille stenen. Installere en vejr barriere som følte papir over et træ substrat. Til at fastgøre wiren tremme på overfladen, hvis det er en glat, såsom træ, beton og gipsvæg. Etch en ren hældes beton overfladen med saltsyre, så skyl syren og score beton med en stålbørste til at tilføje tekstur. Sandblast beskidt eller malet beton, murværk eller puds til at fjerne alle jord eller maling og udsætte den oprindelige overflade. Idéen er at sikre, at der er nok konsistens af mørtel til at holde.

•Forbered mørtel. Overholde stone til overfladen med forblandet Portland cement eller en anden mørtel sten fabrikanten anbefaler. Tint mørtel til at matche den sten farve, hvis det ønskes. Sprede mørtel i et lag omkring 1/2-til 3/4-tommer tyk, arbejder i små områder af flere firkantet fod på et tidspunkt at forhindre mørtel i tørring.

•Indstil sten ved spredes et tyndt lag mørtel på overfladen og skubbe det ind i lag af mørtel på overfladen. Start med et hjørne stykke, derefter overholde tilstødende flade stykker. Brug en plumb linje og plan til at holde firkantede sten lige. Overholde runde kulturperler sten i det mønster, der kræver mindst trimning. Passe brikkerne sammen, som om de var puslespilsbrikker. Ledgestone-stil kulturperler sten skal være stram-fit med de mindste leddene muligt.

•Klippe sten til en bedre passe, når det er nødvendigt, og justere dem ordentligt langs lige kanter. Lav lige snit med en nipper eller en vinkelsliber med en klinge, turbo. Følge den lige snit med slibning på kanterne for at gøre dem mere forrevne og naturlige leder. Banke off uregelmæssigt formede bidder af sten med en økse, mursten hammer og mejsel.

•Grout led med en cementmørtel taske, hvis det er nødvendigt, og tillade injektionsmørtel til indtil det er fast. Skrabe ud af overskydende injektionsmørtel med samling værktøj. Tamp fuger omkring kanterne af stenen, så det danner en tæt forsegling. Glat fuger mellem sten for et professionelt færdigt look. Børste væk utilsigtet udstrygningspræparater på forsiden af sten med en tør kost eller børste.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com