Hvordan man kan arbejde med mursten flise

September 16

Hvordan man kan arbejde med mursten flise

Arbejde med mursten fliser er lidt anderledes at arbejde med andre flise type. De har tendens til at være lidt mere skør end traditionelle stenfliser, men med omhyggelig håndtering, kan du lægge et gulv, væg eller køkkenbordet med mursten i den tid det ville tage dig at lægge andre flise materiale. Den eneste forskel er den øgede plads mellem tilstødende fliser på grund af deres tendens til at sive ned fugt fra hinanden, forårsager revner under hærdning processen, hvis placeret for tæt.

Instruktioner

•Rengør overfladen hvor du ønsker at installere flisen. Feje snavs fra gulve, og moppen eller svamp rene gulve, vægge eller bordplader med en pH-neutral sæbe. Skyl rensnings af overfladen med rent vand og lad overfladen tørre i cirka fire timer.

•Indstil mursten flise setup på overfladen. Måle overflade længde og bredde og derefter bruge målingen til at bestemme antallet af fliser behov for dækning ved at dividere længden gange bredden af dækningsområdet af længde gange bredde af en mursten flise, fratrække omkring 1/2-tomme fra begge flise målinger til at rumme injektionsmørtel leddene installeret mellem fliserne.

•Vælge et udgangspunkt for nedlægning af fliser. I midten af et gulv er et godt sted at begynde, når der dækker et gulv. Bare arbejde fra midten mod et hjørne, der dækker en enkelt kvartal af rummet, og derefter vende tilbage til centrum og dække resten af rummet et kvarter på et tidspunkt. Til bordplader skal du begynde på forsiden, placere så mange hele fliser som muligt før skulle skære dem til at passe langs bagsiden. For vægge, begynde i bunden og arbejde dig op.

•Dæk om en fem-fods firkantede del af flisebelægning overfladen med tynd sæt mørtel. Bruge en indskåret murske til at sprede mørtlen. Vippe murske på kant om 45-grader efter at skabe en level dækning af thinset og trække hak gennem materiale at hæve gribende højderygge, som vil gribe flise bagtil.

•Tryk på mursten flise i tynd-sæt, og derefter placere 1/2-inch flise afstandsstykker omkring hver side, som du vil placere en tilstødende fliser på. Gå videre til den næste flise, udfylde afsnittet mortared. Check for flise niveau ved hjælp af en tømrer niveau over fliserne. Foretage nivellering justeringer ved at trykke høj flise sektioner på plads med en gummi-headed mallet og placere en smule mere mørtel under lav flise sektioner. Spredt i næste afsnit af mørtel og fortsætte med mursten flise placering, indtil du komplet dækning.

•Kontrollér alle nedskæringer til fliser efter behov for at passe omkring forhindringer eller delvis rum kræver påfyldning ved hjælp af en våd flise så udstyret med en diamant klinge. Gøre vandet løber ned bladet på saven når du foretager din nedskæringer for at forhindre overophedning. Tillad mørtel hærde i sted i 24 timer.

•Fjern alle flise afstandsstykkerne fra mellem fliserne.

•Grout fuger mellem fliserne ved hjælp af slebet flise injektionsmørtel. Skub injektionsmørtel i leddene i en 45 graders vinkel bagsiden af murske. Vent omkring fem minutter til injektionsmørtel til at begynde at hærde og derefter fjerne overskydende med murske kant og en fugtig svamp. Vent en anden 15 minutter og tør igen med en ren klud til at forhindre injektionsmørtel haze.

•Brush en frakke af mursten sealer over mursten fliser og injektionsmørtel. Dække med en moderat mængde af fugemassen for at sikre du opnå indtrængen i mursten. Tillad fliserne en anden 48 timer tørretid før du rører den flisebelagte overflade.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com