Hvordan man kan arbejde med poppel træ

May 18

Poppel er en billig hårdttræ, som er relativt let at arbejde med, og det kan farves for at efterligne dyrere løvtræ såsom ahorn, kirsebær og eg. Det tager også søm, skruer og lim godt. Alle disse fordele bidrage til at gøre poppel en foretrukne træ til forskellige træbearbejdning projekter, lige fra bogreoler og møbler til guitarer og andre musikinstrumenter. Mange mennesker vælger maleri i stedet farvning poppel, fordi det absorberer maling meget nemt. Farvning processen for poppel er lidt mere vanskeligt og tidskrævende.

Instruktioner

•Sand poplar flere gange ved hjælp af fine sandkorn sandpapir for at glatte overfladen og selv farven. Overfladen vil have mærker og misfarvninger fra savværket. Selv om poppel er kategoriseret som en hårdttræ, er det forholdsvis blød, hvilket gør det nødvendigt at bruge fine sandkorn sandpapir til slibning processen. Begynde med 80 grus sandpapir og sand i poppel flere gange, hver gang du bruger en finere grus som 150, 220 og 300. Den finere grus fjerner mærker venstre ved den grovere grus papir. Støve træ efter endt slibning.

•Forbered overfladen med en pre pletten træ balsam. Det mest besværlige ved arbejde med poppel er farvning det. Teksturen af poppel absorbere ikke pletten meget godt, og dette kan resultere i plettet og ujævn områder. Løsningen er at behandle træ med to frakker af pre pletten træ conditioner, som hjælper træ til at absorbere pletten. For at gøre din egen træ mix tilstand polyurethan og mineralske spiritus sammen i en container, 1/3 polyurethan og 2/3 mineral spiritus. Dette tillader træet at absorbere pletten meget bedre. Påfør træ balsam med en klud eller børste, arbejder med korn. Tillad 15 minutter til at trænge ind i skoven, og derefter tørre af overskridelsen.

•Applicer pletten. Pletter kan anvendes med en klud eller med en god kvalitet maling pensel. Arbejde med korn. Tillad pletten til at sidde på træ fem minutter, og derefter tørre af overskydende med en køkkenrulle. Tillad pletten tørre og anvende en anden frakke.

•Paint af poppel. Anvende en primer frakke og derefter anvende to frakker af farven på dine valg. Mange foretrækker at male poppel snarere end plet det fordi poppel tendens til at have svage grønne striber i det træ, der vil vise gennem pletten. Også, poppel absorberer maling meget godt, og det gør det nemt at male.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com