Hvordan man kan arbejde med runde Flex kanalen

May 10

Flex kanalen er en integreret del af et klimaanlæg. Flex kanalen tilsluttes luftfordeling VVS system-rør. Luftfordeling er grill og registre, der er monteret i dit loft eller vægge. Hvis flex-kanalen ikke er installeret korrekt, foretager klimaanlægget ikke effektivt. Denne ineffektivitet vil forårsage dit klimaanlæg til at arbejde hårdere for at varme og køle dit hjem, som kan resultere i for tidlig slitage på enhedens interne komponenter.

Instruktioner

•Åbn boksen af flex kanalen. Du vil bemærke, at flex er komprimeret. Fjerne flex fra boksen. Få fat i den indre foring af flex. Hurtigt ryk inner-liner op og ned at line op inner-liner med isolering og yderstof. Holde den indvendig foring, isolering og den yderstof sammen. Jerk flex svært at fuldt strække flex kanalen. Med den ene hånd, holde inner-liner. Tuck yderstof ned og under isoleringen. Du bør se nogen udsat isolering, blot den ydre beskyttende shell og inderste flex kanalen.

•Measure afstanden mellem distribution luftindtag og runde hanen på kanalsystem. Tillade to gange diameteren af flex duck på alle bøjninger, der er 45 grader eller derover. For eksempel, hvis afstanden mellem tryk og grill er 6 fod og du installerer 12-tommer runde flex, du skal tilføje mindst 24 inches i længde til svinget. Det er vigtigt, at flex har plads nok til at bøje uden begrænsning af luftstrømmen. Runde op længde til den nærmeste mund. Tæl 12-tommer markeringer på flex kanalerne ydre ærme, indtil du når din klippe længde.

•Pierce flex kanalen med flex kanalen saks eller en lang skarp kniv. Skær omkring hele omkredsen af flex-kanalen. Trække de udskårne stykker af flex fra hinanden, og du vil bemærke en metal støtte wire tilslutning stykker. Skære støtte wiren med en bidetang. Tuck yderstof ned og under isoleringen.

•Sæt flex kanalen mellem runde kanalsystem hanen og grill indløb. Indsæt den tilspidsede ende af ikke-metalliske kanalen klemme i klemmer store gribende ende. Forlade klemmen åben nok til at tillade dig at nemt glide klemme over yderstof af flex-kanalen. Udføre den samme handling på en anden klemme. Skub en klemme over begge ender af flex-kanalen.

•Skub ene ende af flex kanalen over runde kanalsystem hanen. Træk klemmen over flex's indvendig foring. Spænd klemmen med kanalen fastspænding værktøj. Mens du har trykket på kanalen fastspænding værktøj, trække den lille løftestang i nærheden af din pegefinger til at skære bæltet. Wrap gaffatape omkring kanalen klemme. Fortsætte med at ombryde gaffatape over ende af den indvendig foring af flex-kanalen. Installere flex til grill indløb, bruger de samme trin som forbindelsen til den runde hane. Træk isolering og ydre ærme over hvert forbindelse, og Fastgør det ydre lag med en anden kanal klemme og en wrap af gaffatape.

•Støtte flex kanalen på langture. Støtte bæltet skal være mindst 1 tommer tyk til at undgå at trække inner-liner i luftstrømmen. Hvis den bøjle støtte hindrer luftstrømmen, medfører turbulens. Turbulensen øger friktion tab i kanalen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com