Hvordan man kan bejdse eller lak køkkenskabe

March 6

Hvordan man kan bejdse eller lak køkkenskabe

Køkkenskabe er ikke overflader, som mange boligejere tror om når rengøring deres hjem. Men ligesom bordplader i dit køkken, skabene kan ophobes snavs og fedt produceret af daglige madlavning og anden brug af lokalet. Lakering din frysere vil beskytte dem fra at blive plettet af de fleste stoffer og gøre dem lettere at tørre ned. Din lakerede kabinetter kan rengøres senere med en blanding af almindeligt vand og mild affedtningsmiddel fad vaskemiddel.

Instruktioner

•Aftør ned ydersiden af skabene med en tack klud og moppe gulve i rummet hvor kabinetterne er placeret med et vådt moppe. Lad alt tørre helt natten over, og undgå at gå ind i rum. Dække gulve i rummet med avisen.

•Sørg for at din pensler er rene og ikke indeholder nogen støv eller snavs. Male et tyndt lag af slibning sealer hele skabet overflader med en pensel. Arbejde konsekvent enten med eller mod håret.

•Tillad den første frakke til tørre natten over. Spark op skabene over det hele med 280-grus "stearated" sandpapir. Ren skabene med en tack klud til at fjerne alle af støvet.

•Paint en moderat pels fernis over forberedt skab overflader med en ren pensel, igen arbejder enten med eller mod korn til hver slagtilfælde. Lad lakken tørre fuldstændigt; teste overfladen med din Fingernegl og sørg for, at det ikke forlader en mark. Rough op overfladen af lakken igen ved hjælp af 320-grus "stearated" sandpapir.

•Applicer et sidste lag af lak, male det på med korn af træ. Lad den tørre natten over i lak. Buff skabene med en blød klud, hvis det ønskes.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com