Hvordan man kan beskytte bølgepap drivhus paneler fra hagl

August 10

Hvordan man kan beskytte bølgepap drivhus paneler fra hagl

Hagl er skader et problem, der påvirker gartnere over hele verden. Drivhuse bidrage til at beskytte planter mod ugunstige vejrforhold. Drivhuse, der udnytter bølgepap Paneler kan blive beskadiget, hvis hagl kommer hårdt nok eller er nok så stor i nummer. Paneler af et drivhus er gennemskinnelig, der tillader sollys at komme. De er lavet af en harpiks produkt forstærket med glas, hvilket gør dem relativt stærk, men ikke helt beskyttet mod farlige vejrforhold. Hvis du bor i et område, der modtager jævnligt hagl, er det en god idé at styrke dit drivhus med nogle enkle weatherproofing trin.

Instruktioner

•Measure hvert enkelt bølgepap panel på taget af drivhusgasser med båndet måle. Køb krydsfiner plader til at placere over paneler på et hjem reparation butik. Har plader skæres til den nøjagtige størrelse af panelerne på hjem reparation butik. Placer plader af krydsfiner over hver enkelt bølgepap panel af drivhuset. Dette vil beskytte panelerne fra skader fra store hagl.

•Dæk dit bølgepap drivhus med hagl resistent materiale, såsom polyethylen hagl netmateriale eller tyk polyethylen tarps når hagl er forudsagt i vejrudsigten.

•Measure afstand fra forreste del af drivhuset til bagsiden. Måle højden på siderne af drivhuset. Brug disse oplysninger til at købe en presenning eller netting, der vil passe i hele drivhuset. Sørg for at tilføje en fod af give til længde og bredde af den samlede netting eller tarp for opbinding formål.

•Stake materiale på siderne af bunden af drivhuset til at fastgøre den. Bruge stakes mindst seks inches lang lavet af stål, jern eller træ. Bruge en hammer til at sikre indsatsen fast i jorden. Ejerkrav netting eller tarp vil hjælpe forebygge skader og holde plader af krydsfiner i sted i tilfælde af kraftig vind.

•Tag weatherproofing når haglbyger er overskredet.

Tips & advarsler

  • Hvis de hagl-proofing er op for mere end et par dage, ikke bruge krydsfiner plader eller mørk-farvede tarp, som disse materialer vil blokere solen ind struktur. Bruge hagl netting alene til dette formål.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com