Hvordan man kan beskytte et billede fra fugt mens hængende i badeværelset

December 22

Hvordan man kan beskytte et billede fra fugt mens hængende i badeværelset

Det er nemt at ignorere badeværelset når udsmykning, forlader sine vægge, Tom og sterilt. Hængende familiebilleder eller elegant kunsttryk i badeværelset kan lyse op i rummet, men at sætte illustrationer i badeværelset præsenterer sit eget sæt af problemer. Fugt kan beskadige kunst og fotografier, så høj fugtighed miljø af en badeværelse magi problemer over tid. For at forhindre skader på din kunst, tage forholdsregler for at beskytte og bevare det overskydende fugt.

Instruktioner

•Vælg kunst til badeværelset, der er fremstillet af arkivalier. Arkivers kvalitet arbejde er mere tilbøjelige til at modstå det fugtige miljø. Vælg illustrationen udskrives på syrefrit papir eller malet.

•Varnish kunst, hvis det ikke allerede er lakeret. Dette vil hjælpe med at bevare og beskytte den mod de elementer, herunder fugt. Anvende lak i et tyndt lag, eller bruge spray-on lak til at anvende et jævnt lag, følge vejledningen for produktet du vælger.

•Beskyt dine billeder med rammer, glas og plexiglas. Montere hvert billede på arkivers kvalitet skumkerne, der er syre-fri og lignen. Glas eller plexiglas vil bidrage til at beskytte billederne fra elementerne. Hvis venstre ubeskyttet, er illustrationer ikke kun modtagelige for meldug men også til svovldioxid, som vil forårsage misfarvning. I det fugtige miljø i et badeværelse reagerer svovldioxid med fugt i luften for at form svovlsyre, som vil skade illustrationen.

•Kontrollér sikker illustrationen ikke rører glasset selv, men at det stadig er forseglet helt fra elementerne fra forsiden og tilbage. Billederne skal være fuldt forseglet for at sikre ingen fugt kan sive gennem glas eller plexiglas.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com