Hvordan man kan beskytte fugl foderautomater fra egern

July 5

Hvordan man kan beskytte fugl foderautomater fra egern

Egern er akrobatiske, underholdende dyr, at smutte i hele træer, polakker og andre områder på og omkring din ejendom. De er også territoriale, egoistiske væsener, der mener, at en fødevare, der er fundet hører kun til dem. Disse fakta gør egern ganske gener for enkeltpersoner, der ønsker en fugl feeder stadig skal placeres et sted på deres ejendom. Overgive en fugl feeder til disse lodne skadedyr er ikke din eneste mulighed. Undervisning egern at være antydet af feeder eller blokerer adgang holder feeder en fugl-only zone.

Instruktioner

Hæng den fugl feeder hvor egern ikke kan nå. "Vilde fugle for evigt" hjemmeside anbefaler at sætte feeder 10 fødder væk fra enhver overflade egern rejse på, såsom polakker eller træet lemmer. Denne afstand forhindrer egern fra kører eller leaping på fuglen feeder. Stærk snor eller ledninger er påkrævet for at forhindre feeder falder til jorden.

•Rub vaseline på pole eller lemmer, der fører til feeder og på ydersiden af feeder. Gelé forårsager egern at glide, afholder deres adgang mens ikke tiltrække andre uønskede skadedyr til området. Gøre dette på daglig basis for at holde egern fra fuglefoder.

•Tilføj aluminiumsfolie på de udvendige dele af feeder. Den crinkling støj når egern stå på folien skræmmer dyrene væk. Dette vil ikke påvirke fugle, men de er for lys til at forårsage en betydelig lyd samtidigt på folien.

•Brug særlige fødevarer, der er uønskede til egern. Ifølge "Vilde fugle Forever," holde saflor og chili fugl fødevarer egern fra at vende tilbage til feeder. Hverken frø skader eller forringer fugle.

•Sæt et egern baffel eller bur til feeder, eller købe en særlig "egern-bevis" feeder. Disse undgå egern får adgang til mad, mens det stadig tillader mindre fugle til at indgå i arkføderen. Metode til tilknytning af en baffel eller bur varierer pr. tilføjelse, at du køber.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com