Hvordan man kan beskytte gulvbelægning

May 20

Hvordan man kan beskytte gulvbelægning

Træ og tile gulvbelægning ser smuk, men denne skønhed kan hurtigt skæmmet af en scuff eller en skramme. Uanset om du har stole at skrabe på gulvet, eller Gulvbelægning er simpelthen i en høj trafik område, der får en masse misbrug, kan din investering i dit gulv hurtigt forsvinde, hvis du ikke beskytter overfladen. Mens der er nogle gulv-besparelse fordele i lak og anvendt protectants, over tid, kan disse bære tynde, forlader etager åbent til skade.

Instruktioner

•Indstil stærkt trafikerede områder i dit hjem. Indkredse, hvilke områder modtage mest trafik vil hjælpe dig indsnævre hvad områder brug for de fleste beskyttelse. Mens du ønsker at beskytte hele gulvet, der ofte ikke monetarily realistisk eller praktisk.

•Measure plads til tæpper. Område tæpper er et godt valg til beskyttelse af træ og flise gulve. De kommer i en række standardstørrelser, såsom 4-af-6-fod, 5 af 7 fod eller større. Nogle tæpper kan også bestilles til at passe en speciel størrelse.

•Purchase et tæppe og tæppe opbakning. Da tæppet bliver på en hård overflade, er det nødvendigt at placere tæppe opbakning nedenunder. Dette vil fungere som en skid-bevis overflade for at forhindre tæppe skred og mulige ulykker.

•Brug plast gulv vagter i områder med rullende stole. I et kontor, for eksempel, hvor stolen har en ruller, kan tæpper ikke være egnet, at hjulene kan blive fanget i bunken af tæppet. I dette tilfælde, tilføjer en plastik gulvmåtte er en bedre løsning. Disse måtter tillade stole til at rulle nemt, uden ridser gulvet.

•Rengør trægulve regelmæssigt med en olie-baserede renere. Orange olie virker godt på camouflere små skønhedsfejl og beskytter træet mod yderligere skader. Flisegulve skal rengøres med en mild sæbe for at undgå snavs og skidt arbejdes ind i de overflade og skabe ru pletter.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig på træ gulve efter polering og rengøring, da gulvet kan være glatte.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com