Hvordan man kan beskytte harpiks møbler fra solen

May 26

Udendørs møbler lavet af et materiale kaldet harpiks er et glimrende valg for dit hjem. Harpiks er faktisk en form for plastik, der er kendt for sin holdbarhed. Harpiks møbler er også naturligt vejr-resistent og kan modstå både høje og lave temperaturer uden at blive beskadiget. Det er let at rengøre og fås i en række forskellige teksturer og farver. Det eneste du virkelig behøver at bekymre sig om beskytter din harpiks møbler fra solen.

Instruktioner

•Sørg parat til at løfte harpiks møbler. Hvis du er fysisk i stand til at løfte møblet, spørge nogen til at hjælpe dig. Men sørg for de kan være til rådighed med kort varsel.

•Se morgen vejr rapport eller slå din lokale vejr online. Sørg for at du finde ud af, hvad vejret vil være ligesom i de tidlige morgentimer. Omkring middagstid er når sollyset vil begynde at være mere direkte og potentielt skadeligt for din harpiks møbler.

•Flyt din harpiks møbler ind i skyggen i morgen hvis vejret rapport siger, at det vil være en særdeles solrig dag. For de flestes vedkommende kan harpiks møbler stablet og opbevares nemt. Har et nærmere afgrænset område i din garage eller udendørs skur hvor harpiks møbler kan være gemt under solrige dage.

•Consider at holde din harpiks møbler i skyggen at beskytte den mod solen. Hvis du har et skyggefuldt område af din værftet eller en overdækket veranda, kan du beskytte dine møbler fra solen blot ved at holde det i skyggen.

•Hav en dækning, som du kan bruge til at beskytte din harpiks møbler fra solen. Du kan bruge en møbler cover, stor tæppe eller tarp til at beskytte dine møbler. Prøv at sikre hver overflade af harpiks møbler er dækket for at minimere solskader.

Tips & advarsler

  • Være forsigtig, når du flytter og opbevare harpiks møbler. Det er robust i forhold til andre typer af møbler, men det kan stadig være scuffed hvis det stødte mod en væg eller skrabet på tværs af beton.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com