Hvordan man kan beskytte kurvestole harpiks

October 10

Hvordan man kan beskytte kurvestole harpiks

Harpiks kurvestole kombinere de casual gode udseende af traditionelle wicker med en holdbarhed, der gør dem en favorit blandt outdoor entusiaster, der ønsker at tilføje en Caribien flair til deres gårdhave, dæk eller ved poolen loungeområde. Harpiks wicker er vævet fra polyethylen harpiks fibre og, i modsætning til traditionelle vidjer, vil ikke chip, knæk, skimmel, rådne eller splinter. Harpiks wicker er også let at rengøre og bør aldrig kræve malerarbejde. Alligevel er det ikke uovervindelig. Ordentlig pleje og opmærksomhed kan beskytte din harpiks kurvestole for at sikre, at de giver dig med år og år af stilfuld komfort.

Instruktioner

•Hold dine harpiks kurvestole fri for snavs. Støv, snavs, blade og især klæg blade kan langsomt medføre stort set enhver overflade forværres over tid. Vakuum stole regelmæssigt med en håndholdt støvsuger eller en vedhæftet fil fra en opretstående støvsuger, være omhyggelig med at fjerne snavs fra hjørner og ujævnheder.

•Aftør stole med en fugtig klud og tør dem tørre regelmæssigt. Selvom du kan bogstaveligt talt slanger ned din harpiks stole, er det bedre ikke at mætte harpiksen. Hvis stolene er beskidt eller bejdset, rense dem med en blanding af vand og mild fad sæbe og derefter tørre dem tørre.

•Hold dine harpiks stole ud af stien til døre, cykler, grillapparater, biler og andre tunge genstande. Harpiks er en form for plastik og så kan bukke under for buler. Gemme dine harpiks stole på et sikkert sted under storme eller kraftig vind; tung vindstød kan afhente, kaste og bule letvægts harpiks stole.

•Hold dine harpiks stole fra grill og udendørs varmeapparater, som plast kan smelte. Selvom harpiks er i vid udstrækning vejrbestandig, er det bedst at gemme harpiks stole i en garage eller kaste snarere end at overlade dem udsættes for elementerne--især sne, hagl og regnskyl--for længere perioder.

•Tilføj polstret Sædehynder til at give et ekstra lag af beskyttelse til din stole. I modsætning til traditionelle vidjer, bør ikke harpiks wicker "rokke" eller gøre en cracking støj, da nogen afregner sin vægt i en stol; harpiks fibre styrke wicker med større styrke og fleksibilitet. Stadig, polstring kan øge komforten. Hynderne kunne blokere utilsigtet punkteringer og buler og måske endda ophøje stil kvotienten, der fik dig til at købe stolene i første omgang.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com