Hvordan man kan beskytte nødstedte træ møbler

June 20

Sørgeligt er en teknik, design. Folk bruger sørgeligt for at hjælpe med at give møbler i et look, der opfordrer til at tænke på alderen antikviteter. Sørgeligt træmøbler indebærer slibning ud områder af lak fra dele af træet og skabe gouges og ar i træ, der stimulerer udseendet af ældre møbler. Når du har oprettet slags look, du ønsker med denne metode, vil du ønsker at beskytte det færdige produkt. Overvej flere måder at sikre din håndværk ikke blive beskadiget.

Instruktioner

•Finish den endelige sørgeligt. Når du er næsten færdig med projektet, tilføje ekstra anstrøg. Ideelt lade punktet sidde i mindst to eller tre dage til at få den fulde virkning af hvordan det ser ud. Du kan beslutte, at du kan lide resultatet som den er eller kan du anvende nogle mere slibning. Resultatet skal passe med perioden du sigter efter, samt den naturlige korn af træ.

•Applicer en frakke af lak. En af de bedste måder at beskytte nødstedte træmøbler er med lak. Lak kan hjælpe med at sikre, at eventuelle ændringer til træ vil forblive, som du vil have dem. Kigge efter lakker, der er nem at bruge og specielt designet til træ møbler. En god lak skal overholde en frakke. Brug en pensel til denne opgave. Lægge noget at fange overløb af lakken på gulvet. Udfyld alle revner i skoven omhyggeligt. Forsøge at matche kornet af træ, hvis du kan. Lad emnet tørre natten.

•Tilføj en frakke af voks. Voks kan anvendes til møbler for at beskytte den. Look for voks, der er udviklet til brug med træmøbler. Anvend voks hele elementet med en ren klud. Voks vil bosætte sig i revner og giver det en ekstra glans. Tørre op overskydende med en anden klud, og lad det sidde natten over uden at røre det for at undgå udtværing resultatet.

•Hold vare fra andre elementer i rummet. Placer den nødlidende træmøbler i køkkenet eller stuen. Holde det væk fra Vinduer hen til undgå fading som følge af sollys. Brug det kun til særlige lejligheder, eller kun placere lys elementer på toppen, hvis du virkelig ønsker at holde det i topform.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com