Hvordan man kan beskytte vores vand & miljømæssige ressourcer

March 23

Hvordan man kan beskytte vores vand & miljømæssige ressourcer

Beskytte vores vand og naturlige ressourcer er afgørende på grund af deres begrænsede karakter. Sunde biologiske økosystemer kan starte opretholdes af ansvaret for beskyttelse bliver placeret på enkeltpersoner og lokalsamfund. Ud over konsekvenserne af den fysiske nedbrydning af naturressourcer såsom vand og træ, konflikter om udtømning af olie og andre olieprodukter har ført til voldelige civile konflikt i mange nationer. Danner et samfund, der afhænger af mindre på disse ikkefornybare ressourcer har vist sig for at mindske eskaleringen af disse konflikter.

Instruktioner

Ting du kan gøre

•Conserve vand. Toiletter, der var installeret, før 1992 mangler et toilet dæmningen, der er nu installeret under produktionen. Hvis toiletter i dit hus af denne æra, købe et toilet dæmningen for at reducere vandflow med 35%. Installere lav-flow brusehoveder i dit hjem; lederne kan reducere hjem vandforbruget med så meget som 60 procent. Tjek din apparater og rør for utætheder, og fastsætte eller udskifte en utæt dem. Hvis du beslutter at erstatte dine apparater, Køb vandbesparende modeller. Brug en regn tønde til at samle regnvand til plænen kunstvanding.

•Brug ikke farlige pesticider, som kan forurene den lokale vandforsyning. Forskning naturlige måder at håndtere problemer med ukrudt i din plæne eller haven og skadedyr. For eksempel, kan mange indfødte insektarter indføres i en plæne eller haven for at hjælpe med at dæmpe en pest befolkning. Ødelæggende svamp kan ofte blive dræbt ved hjælp af naturlige tilsætningsstoffer, såsom kanel.

Forpakket lokale og økologiske fødevarer. Købe lokale kødretter og oste vil hjælpe til at dæmpe de høje miljømæssige omkostninger ved transport af disse fødevarer i petroleum-fueled konvojer. Økologiske produkter er ofte dyrkes uden brug af pesticider, og hvis pesticider må anvendes, de er naturlige og ikke forårsager omfattende vandforurening.

Giv din magt selskab til at begynde at bruge vedvarende energi, såsom vindkraft og geotermisk energi. Begynde overgangen dig selv ved at installere et hjem solenergi system. Spare CO2-baserede energi ved at slukke apparater når de ikke er i brug og at holde alle dine hvidevarer, kører effektivt. Male ydersiden af dit hjem i en lys farve til at reducere aircondition i varmt vejr. Åbn vinduet blinds i løbet af dagen i stedet for at dreje på elektrisk lys.

•Recycle papir produkter, og købe papirprodukter fremstillet af genbrugspapir. Bruge en computer så meget som muligt at gøre forretning og betale regninger. Gøre til en vane med at bruge totes som indkøbsposer og bruge Fællesskabet genbrug program for at genbruge papir eller plastic affald.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com