Hvordan man kan binde enderne af en gulvtæppe-rest

June 18

Hvordan man kan binde enderne af en gulvtæppe-rest

Intet opvarmer et rum ligesom udseendet af tæppe; og varmer intet en boligejer hjerte som en lejlighedskøb. Bindende enderne af et tæppe rest tilføje gode udseende til dit gulv på kun en del af udgifterne til væg til væg- eller præfabrikerede område tæpper. Mange tæppe forhandlere og hjem Centre tilbyder professionel bindende, normalt prissat af foden. For at spare endnu flere penge, lære om metoder og materialer til rådighed for dem, der har kun en enkelt tæppe til at binde. Metoder er rangeret fra let til lidt anstrengende, og dit valg bør være baseret på hvor meget trafik og slid du kan forudse for dit tæppe.

Instruktioner

Lim bindende

•Unroll din rest og trim nogen løse tråde med en saks.

•Lay din rest forsiden nedad på dit arbejdsoverflade.

•Køre den en perle af hot lim hele vejen på tværs af afskårne ender af rest. Lad limen afkøles og tørre fuldstændigt og lægge tæppet. Denne hurtig metode fungerer godt i områder af meget let trafik eller med meget billig tæppe du kan bruge til et år eller to. Med tiden, kan et par tråde flosse; Hvis ja, trimme dem og forankre ender med en prik hot lim.

Selvklæbende bindende

•Measure enten bare cut slutter din rest eller, for en mere færdig og permanent look, alle fire sider af gulvtæppet. Optag dine mål i inches, og tilføje 6 inches som forsikring, du har nok. Dette vil tillade dig at kurven binding rundt om hjørner, hvis du ønsker.

•Applicer selvklæbende bindende, efter pakke directoins. Hovedsagelig, hvad du laver knyttet den selvklæbende side af bindingen til bagsiden af dit tæppe. Der vil efterlade en rand af kantning lige ved siden af kanterne af dit tæppe.

•Sæt til højre bindende strip på kanten af dit tæppe med små prikker i hot lim. Resultaterne vil se ud som om du syede en bindende på tæppet, selv om processen er meget hurtigere end syning og nemmere på hænderne. Denne metode skal være effektiv for moderat og svær mund trafik, så længe du kontrollere lejlighedsvis og reglue nogen steder, hvor gulvtæppet og bindende har parted.

Gammeldags syet bindende

•Measure enten bare skåret siderne eller alle fire sider af tæppe, afhængigt af hvordan du vil have det til at se. En fire-sidet bindende ser mere færdigt. Tillad en ekstra 6 inches af bindende i tilfælde af uforudsete problemer. Tæppe bindende normalt kommer i en række farver. Tråd en stor-eyed nål med aktiveret sytråd; linned eller jute tråd er oftest bruges til at sy tæppe bindende.

•Applicer en frakke af Carpenters eller alle formål lim rest med din pensel skåret kanter. Arbejder langsomt, slå under kanten af dit tæppe tape og bruge nål og tråd til pisk-søm det til højre side af tæppe lærred, oprette en kant af 1/4 til 1/2 tommer bred.

•Drej din tæppe med billedsiden nedad. Fold og trim ekstra og overlappende stykker tape i hjørnerne. Brug din store-eyed nål og sane tråden, anker kanterne af tape på bagsiden af lærredet med store kryds sting eller andre søm, som vil skjule dit arbejde, når tæppet er lagt med forsiden. Denne bindende metode er den mest tidskrævende i tre og hårdest på dine hænder, men det er kendt for sin holdbarhed.

Tips & advarsler

  • I tilfælde af jute eller linned tråd er svært at finde i den farve, du har brug for, eksperimentere med klare nylon syning glødetrådens eller i en knivspids, lys nylon fiskesnøre.
  • Give masser af tid til at gøre en gammeldags syet bindende. Hjem symaskiner er kun meget sjældent i stand til at håndtere vægten og andre krav i dette projekt, og hånd-syning bindende for en stor rest kan være meget hårdt på hænderne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com