Hvordan man kan binde et tæppe Runner

May 17

Gør dit eget tæppe runner er en nem måde at tilføje en oprindelige udsmykning touch til din løsning og arbejde rummet. Nogle tæppe løbere kan se fint uden bindende kanterne, men for områder, hvor du ønsker at klæde sig tæppet en smule, eller for løbere, der slidt eller trække langs kanterne, bindende kan være nødvendigt. Du har en række muligheder for at opnå dette, og de fleste af dem kun kræver enkle syning færdigheder til at udføre eller brug af en limpistol.

Instruktioner

•Brug et selvklæbende bindende bånd. Selvklæbende bindende tape kombinerer en klistret tape og en stof, rørsystemer, kan overholdes tæppe runner. Denne teknik til bindende bruges bedst på en runner skåret fra en gulvtæppe-rest. Båndet klæber til undersiden af tæppet. Rørene, som er fastgjort på sticky båndet, er knyttet til kanterne af runner med en perle af hot lim fra en limpistol. Bindende kan ske i et par timer.

•Hand sy rundt i kanten af tæppet for at oprette bindende. Brug et tæppe nål--tæppe nåle er buet for at gøre syning lettere-- og stærk tæppe tråd. Starter på midten af den ene side og gå i én retning i den bindende proces. Begynder ved at indsætte nålen fra undersiden af tæppe omkring 1/2 tommer fra den løber kant og skubbe det til toppen. Træk tråden op, indtil knuden stopper processen og trække det rundt i kanten af gulvtæppet. Indsætte nålen igen fra undersiden af løber lige ved siden af den foregående indgang og fortsætte syning, indtil alle kanter er indpakket i bindingen.

•Hand sy en bindende tape over kanten af gulvtæppet runner. Svarende til at skabe din egen bindende tape med tråd, syning bindende tape til gulvtæppet vil kræve et tæppe nål og tæppe tråd. Køb en bindende tape fra Stofbutik, der er mindst 1/2 tommer i bredden. Folde båndet stramt over kanten af gulvtæppet og sy fra bunden op og derefter ned som hvis du var at efterligne en symaskine stitch.

•Applicer bindende ved hjælp af et tæppe bindende maskine. Tæppe bindende maskiner og tæppe sergers er specielle symaskiner, der giver mulighed for at håndtere tykke stykker af tæppe og udlæg i store spoler af bindende tape. Disse er de værktøjer, professionel tæppe bindemiddel bruger.

•Anvend en almindelig symaskine og stitch bindende på plads. En let, lav bebyggelsestæthed tæppe runner uden et tykt underlag kan være bundet på en symaskine. Brug et tæppe tråd og en nål kan håndtere tykke lag af tunge stof såsom denim eller polstring materiale til at få de bedste resultater. Fold bindende over kanten og stitch lige igennem bindende og tæppe. Kør en prøve først med skrot tæppe matcher der tæppe runner.

•Være en professionel til at binde runner. På tidspunktet for offentliggørelse omkostninger professionel bindende omkring $1 en fod. En 2-af-6-fods runner koste omkring $16 til slut. Dog kan du nødt til at vente et par dage eller længere for at få dit tæppe runner derhjemme. Professionelle tæppe bindemidler kan have arbejdsbelastninger, som forhindrer dem i at fuldføre dit projekt natten over.

Tips & advarsler

  • Købe et tæppe bindende eller serging maskine, hvis du har planer om bindende tæppe på regelmæssig basis.
  • Tæppe tråd og nåle kan findes på polstring og tæppe levering butikker og stof butikker.
  • Nogle tæppe bindende virksomheder vil komme til dig. Vælg en at-home service og få din bindende gjort hurtigt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com