Hvordan man kan binde et tæppe stykke

February 7

Hvordan man kan binde et tæppe stykke

I stedet for at bruge penge på at købe en helt ny kaste tæppe, binde et tæppe stykke, der har været sidder rundt i din kælder eller garage. Hvis du ikke har et tæppe stykke i dit hus, som du kan bruge, besøge en home-forbedring butik eller tæppe outlet og spørge om de sælger resterne på et dybt rabat. Chancer er, du vil være i stand til at fremlægge dit hjem med en meget billig tæppe på denne måde, og du vil lære en ny færdighed, der kan hjælpe dig med fremtidige udsmykning projekter.

Instruktioner

•Trim kanten af gulvtæppet stykke med dit tæppe sakse. Hvis du vil runde kanter eller skære en bestemt figur, vend gulvtæppet og trække figuren på bagsiden. Derefter skæres form mens tæppet er stadig opadrettede ned så du kan bruge din linjer som guider. Hvis du ikke behøver at ændre formen på gulvtæppet, bare sørge for at kanterne af gulvtæppet er rart og endda for bindende.

•Measure omkreds af tæppe og skære et stykke af bomuld bindende der er omkring 6 inches længere end omkredsen måling.

•Klippe 1-yard stykke af jute tråd og tråd det på gulvtæppe nålen. Binde en knude i slutningen af tråden, og sætte Fingerbøl på pegepind finger af din dominerende hånd. Fingerbøl vil hjælpe du tvinge tæppe nålen gennem gulvtæppet uden at såre din finger.

•Sno bomuld bindende rundt i kanten af tæppet, så halvdelen af bindingen er på bagsiden af tæppet og halvdelen er på forsiden. Indsæt tæppe nålen gennem bagsiden af tæppe til forsiden, fange kanterne af bomuld bindende på begge sider af gulvtæppet. Træk nålen, indtil knuden fangster i ryggen. Indsætte nålen om 1/4-tommer væk fra hvor tråden kommer igennem til front og trække alle nålen igennem indtil den første søm er stram. Gentag denne proces indtil du løber tør for tråd.

•Forbind-tråd din nål ved at gøre en knude på bagsiden af tæppet. Skub din nål under det sidste søm, du har foretaget og send din nål gennem løkken og træk stramt. Gøre en mere knude til at sikre, at tråden plejer at komme løs. Trim tråd tæt på knuden. Re tråd nålen med en anden 1-yard længde af jute tråd, binde en knude i slutningen af tråden, og fortsætte med syning indtil du får tilbage til det sted, hvor du startede syning bomuld bindende.

•Klap 1 tomme af bomuld bindende under og overlapning dette foldede ende over den bindende du begyndte syning tidligere. Folde bindende under holder det fra flosser over tid. Trim nogen ekstra bindende ud over 1 tomme. Brug din nål og jute tråd til at sikre foldet under binding i sted, binde din knob på bagsiden og trim din tråd.

Tips & advarsler

  • Brug selvklæbende bindende, hvis du gider sy binding til tæppet. Selvklæbende bindinger kan findes på hjem forbedring butikker.
  • Hvis du har adgang til en symaskine, kan du bruge det til at fastgøre bindingen i stedet for at sy i hånden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com