Hvordan man kan blande farver for Faux finish

April 1

Der er mange forskellige typer af faux finish og enhver farve kan udnyttes. Et trin i processen er at forberede en glasur af bestemt farve du ønsker at bruge. Dette gøres ved at blande nuancer med gennemskinnelige glasur. Nogle gange, er den nøjagtige nuance skygge du ønsker ikke tilgængelig. For disse tilfælde skal du blande en brugerdefineret farve til den faux finish.

Instruktioner

•Squeeze ud af toner på din palet. Kig på farvehjulet, og brug farver på hver side af den ønskede at komme til, hvis du ikke har den nøjagtige tube farve farve. For eksempel, kan du få grønne ved hjælp af blå og gul. Rød, gul og blå kan ikke oprettes ved at blande; de er de primære farver og du skal have en nuance af farven, hvis en af disse primære farver er din målfarven. Brug hvid til at lysne en farve. Sort bliver mørkere farver men bruger en mørk brun til mørkere gul (eller der er mulighed for gul bliver grøn).

•Brug palet kniv at blande farverne på din palet godt. Sørg for, at farven er ensartet.

•Sæt den blandet farve ind i glasuren. Bruge en separat beholder til mindre mængder. På den måde, du ikke tone hele gallon. Tilføj bare en smule af din tonefarven ad gangen, hvis du ikke er sikker på om hvor stærk du ønsker glasuren til at være.

•Stir kraftigt. En drill udlæg er nyttigt. Langsomt kan du tilføje farvetone som boret blander.

•Fortsæt omrøring indtil du har en gennemskinnelig glasur af ensartet farve til din ønskede finish.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com