Hvordan man kan blande flise & laminatgulv

March 30

Hvordan man kan blande flise & laminatgulv

Laminat gulve og tile Gulvbelægning er smukke, holdbare, overkommelig og nem at installere. Dette gør laminat og flise populære gulvbelægning valg blandt mange gør-det-selv. Overgangen mellem laminat og flise kan dog være svært at manøvrere hvis ikke du er forsigtig. Afhængigt af placeringen af overgangen og det ønskede design, er der flere muligheder, så du kan mikse fliser og laminat gulve på en måde, der ligner du hyret en professionel til at gøre det for dig.

Instruktioner

•Anvend en plan til at bestemme forskellen i højde mellem de to typer af gulve. Hvis gulvet er niveau, og sømmen ser rene, kan du ikke behøver et overgangsstykke i mellem. Hvis gulvene er ujævne, bruge en grænseværdi eller en reduktionsgear til at bygge bro over kløften. T-molding er en stor overgangsstykke til brug på selv gulv, der kan have utiltrækkende sømme eller nedskæringer, som du vil skjule. Alle tre af disse mellemstykker negle på plads mellem de to forskellige typer af gulve du har og hjælpe med at udjævne overgangen mellem laminat og flise.

•Klippe din laminat trægulv til størrelse ved hjælp af en cirkulær så. Rundsaven hjælper sikre en straight, endda klippe, som er afgørende, hvis du ønsker at overgangen laminat til flise. Med en jævn linje på din laminat trægulv, du kan installere flise lige ved kanten af laminat og der er ikke behov for et overgangsstykke overhovedet.

•Installer din laminat gulve så den rillede kant møder op med din flisegulv. Da overgangen mellem laminat og flise kræver en lige kant, kan du bruge den rillede kant af din træ laminatgulve, som du installerer med en fjer og not system. Den tunge kant er ikke den bedste løsning, fordi tungen stikker ud fra planke, der vil skabe en kløft mellem din laminat trægulv og flise. Men den rillede kant er straight og tilbyder den perfekte overflade du kan installere flise op imod.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com