Hvordan man kan blokere for Crown Molding

August 1

Hvordan man kan blokere for Crown Molding

Der findes tre store metoder til at installere kroneformen. Mitering enderne af stykkerne giver for rene, stramme leddene. Coping, en ældre, klassiske metode indebærer skære profil af ét stykke i slutningen af det tilstødende stykke. Den tredje metode blokering eller installere corner blokke. Installere corner blokke tillader enderne af kronen skal skæres flush på 90 grader. Blokering er enklere og hurtigere end coping eller mitering, hvilket gør denne metode en favorit for DIY Træsektoren.

Instruktioner

•Installer en indvendig hjørne blok i hver indvendige hjørne. Placer blok mod loftet med ydersiden højre og venstre ansigter mod væggene. Søm gennem hjørner på en vinkel til væggen med en 2-tommer søm i en pin soempistolen. Bruge mindst to søm på hver side af blokken.

•Nail en ekstern blok på hver udvendige hjørne. Passe den firkantet hak i blok på hjørnet af muren, med toppen af blokken mod loftet. Nail blok i sted, køre søm gennem hjørner på en vinkel til væggen med en 2 tommer pin søm. Bruge to søm på hver side.

•Measure afstanden mellem blokke på hver væg, og skære dine kroneformen til at passe stramt mellem blokkene. Skær hver ende flush på 90 grader på en gering sav. Passe crown molding mellem blokke med den øverste kant mod loftet og den nederste kant på væggen. Søm langs begge kanter med pin soempistolen ind i loft og væg.

Tips & advarsler

  • Vælg din kroneformen og blokke til at matche.
  • Vælg det samme træ korn og en blok høj nok til kronen til at matche op til når det er vinklet mellem væg og loft.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com