Hvordan man kan bringe afsætningsmuligheder ud af Drywall, når der dækker gamle vægge

August 25

Hvordan man kan bringe afsætningsmuligheder ud af Drywall, når der dækker gamle vægge

Væg stikkontakt kasser holde elektriske ledninger fra at blive beskadiget og forårsager en elektrisk brand. Når drywall er installeret over en eksisterende mur, der dækker, vil forretningen sidde dybt inde i væggen. Et hul der opstår hvis du simpelthen trække afgangen fra det elektriske felt. Dette vil udsætte de elektriske ledninger for at skarpe genstande og øge chancerne for en elektrisk brand. En elektrisk boks udvidelse giver en sikker montering til en stikkontakt samtidig give afstanden tilpasse forsiden af forretningen med overfladen af drywall.

Instruktioner

•Drej slukke strømmen til stikkontakten sidder bag den nye gipsvæg.

•Drej to skruer, der holder outlet til boksen elektriske mod uret med en Phillips-head skruetrækker. Trække outlet væk fra væggen omhyggeligt. Rør ikke ledningerne fastgjort til bagsiden af forretningen.

•Touch fører af en elektrisk tester til ledninger tilsluttet til bagsiden af forretningen. Fortsætte, hvis testeren angiver ingen elektricitetsstrømme gennem outlet ledninger. Kontrollere strøm til forretningen hvis testeren signaler El stadig strømmer gennem ledningerne.

•Skub center åbning af en elektrisk box forlængelse over forretningen. Sikre forlængelsen til elektrisk box huller med en Phillips-head skruetrækker. Sikre, at forsiden af forlængelsen sidder flugter med forsiden af drywall.

•Skub outlet stramme på forsiden af boksen filtypenavn. Stram skruerne for at fastgøre den til udvidelsen.

•Installer dækslet til stikkontakt. Tænd for strømmen til stikkontakten.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com