Hvordan man kan bringe i udendørs planter for vinteren

October 20

Hvordan man kan bringe i udendørs planter for vinteren

Vinter overlevelse af dine udendørs planter er i fare, når de plantes i containere, fordi jorden tør og fryser hurtigere end i jorden. Når jordbunden ændringer sådan en sats, det begynder at skubbe rodsystemer af planter ud af beholderen. Det er vigtigt at overvåge vejret og tage dine udendørs planter inde i vintermånederne. Fordi mange af disse planter vil blive hvilende, er deres pleje minimal indtil foråret.

Instruktioner

•Forbered dit hjem til din udendørs planter. Vaske vinduer, så nok sollys kan filtreres gennem planterne. Tilføje lutter gardiner til sydvendte vinduer for planter, der har brug for delvis sollys eller ikke kan overleve direkte sollys.

•Undersøg dine udendørs planter for svampesygdomme og skadedyr. Slange fra planter med en havearbejde slange til at fjerne nogle af skadedyr. Håndplukke så mange skadedyr som du ser med handsker.

•Kontrollér planter for svampesygdomme. Planter bragt indendørs om vinteren med svampesygdomme kan spredes svampesporer til resten af dine planter. Ser for blad misfarvning, bladtab, svampesporer eller vansiret blomster. Afbrød disse syge dele med et par af bypass sakse. Dyp din bypass sakse i en blanding af 70% denatureret alkohol og 30 procent vand i mellem nedskæringer for at undgå spredning af sygdommen.

•Flyt dine indendørs planter i skyggen hver dag at få dem vant til den nye belysning. Ved at bringe dem indendørs uden justering hvor meget lys, de modtager, kunne planterne dø af chok. Når de få justeret til fuld skygge, bringe dem indendørs.

Kil vanding. Tillad den øverste jord tørre mellem vanding. Undgå vanding på regnfulde dage.

Tips & advarsler

  • Repot planter, der har snegle eller regnorme i deres jorder. Dykke container i vand i 15 minutter til at tegne skadedyr fra jorden.
  • Placere planter i områder, som er fri for temperaturændringer varmeapparater eller utætte vinduer. Pludselige temperaturskift kan dræbe potteplanter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com