Hvordan man kan bruge bagepulver til at fjerne røg lugt

October 25

Dvælende lugten af røg kan forårsage dine øjne vand og brænde, din hals til at klø irriterende og dit tøj eller hår til at påtage sig den ubehagelige lugt. Stegning eller brændende levnedsmidler, cigaretter og andre tobaksvarer samt brandskader kan alle forårsage røg lugter. Lugt kan klamre sig til tæpper, møbler, køretøjet interiør, tøj og andre varer for måneder eller endda år, hvis venstre ubehandlet. Heldigvis, bagepulver er en overkommelig, sikkert produkt, der kan hjælpe med at udrydde røget lugte.

Instruktioner

•Vacuum området for at fjerne støv, hår og andet snavs. Sikre, at gulvtæppet, polstring eller et andet element er tørt. Drys plain, tør bagepulver over hele området, der har en røg lugt. Ryst bagepulver på møbler, tæpper og andre tekstiler. Bagepulver skal være mærkbar. Du behøver dog ikke at hælde på et tykt lag af det. Bare drys et tyndt lag på tværs af alle overflader.

•Scrub bagepulver ind i stoffet med en blød, nylon-strittede børster, forsigtigt arbejder i en cirkulær bevægelse på tværs af området. Hensigten er at arbejde bagepulver i fibrene i stoffet, så at det kan absorbere lugter.

•Lad bagepulver på området i flere timer. Hvis det er muligt, drys nogle bagepulver rundt i lokalet, lige før du går i seng om natten eller forlade dit hjem for dagen, og lade det absorbere lugte til en fuld otte timer eller længere.

•Vacuum bagepulver fra tæppe, tæpper eller møbler. Gentag som nødvendigt. Hvis du har anvendt bagepulver sådan tekstiler som sengelinned eller tøj, tage varerne udendørs og ryst off så meget bagepulver som muligt. Hvidvaske vaskbar elementer straks.

•Gentag procedure som krævet. En mere intens røg lugt kan kræve flere bage pulver applikationer. Opfølgning af hvidvaskning, Damprensning eller indsæbning, hvis det er muligt, for at udrydde lugten af røg helt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com