Hvordan man kan bruge Feng Shui at vælge farve til dit værelse

October 29

Hvis du ønsker at skabe en bestemt stemning i et space, kan du bruge Feng Shui for at vælge farve til dit værelse. Feng Shui er den gamle kinesiske kunst af placering, der fokuserer på at forbedre strømmen af positive livskraft energi kaldes chi. denne energi er påvirket af de fem elementer: jord, ild, træ, vand og metal. Hver af disse elementer svarer til en farve, og at vide, hvilken farve symboliserer hvilket element vil hjælpe dig med at skabe den rigtige følelse i dit værelse.

Instruktioner

•HALLS OG INDGANGE. Ifølge Feng Shui, bør du bruge neutrale og jord-tone farver i gangene og indgange. Hvide, brune og endda sorte har samlende effekter og er let for øjnene. Hver af disse nuancer vil påvirke dig anderledes: ren hvid repræsenterer sandheden og kan føre dig til højere åndelige viden. Men anvendes i overskud, kan det føles sterile. Jordfarver som farve brun repræsenterer natur- og frugtbarhed. Brown er også en "afbalancering" farve, der kan hjælpe dig med at overvinde depression. Men som med hvid, for meget brown vil gøre du føler dig stagnerende. Sort, kan mens forbundet med sorg, være dramatisk, når de bruges sparsomt.

•BEDROOMS OG BADEVÆRELSER. Kølige farver som blues og greens er bedst at bruge i badeværelser. I Feng Shui, blå farve afspejler kærlighed, helbreder og slapper af. Det har en beroligende og lindrende virkning---noget du absolut vil have i dit soveværelse som du resten--- men er undertiden også forbundet med eventyr da det er farven på bred åben himmel. Sprøde grønne er også et godt valg for din seng eller badekar, som de også gør os føler sig rolig og afbalanceret og minde os om overflod i naturen.

•MEDITATION VÆRELSER. Lilla er den vej at gå for meditationsværelser. Farve lilla symboliserer en forbindelse til spiritualitet i Feng Shui. Det siges at fremme afspænding og forbedre intuition, visdom og værdighed. Som med enhver farve, brug det sparsomt som overforbrug af den farve lilla er associeret med træthed, fysisk og psykisk sygdom og endda snobberi.

•KITCHENS, SPISESTUER, STUER. Da disse områder er de vigtigste steder i dit hjem, hvor mennesker vil samles, ønsker du at bruge Feng Shui for at vælge varme farver, der opløfte og stimulere. Rød er et godt valg for en spisestue, da det fremmer fordøjelsen og er forbundet med glæde, kærlighed og styrke. Det er en meget heldig farve i Feng Shui. Bare være omhyggelig med at vælge den rigtige røde, som alt for lyse nuancer kan generere frygt og overdreven vrede. Orange er også en stor farve til disse indsamling rum, da det er en social farve, der fremmer optimisme, energi og kreativitet. Opløftende gule farver vil også påvirke stemningen-løft, fremmer fordøjelsen og være heldig.

Tips & advarsler

  • Personlige præferencer spiller en vigtig rolle i Feng Shui. Selv hvis en bestemt farve anses for at være "heldig", brug ikke det hvis du ikke kan lide den.
  • Det skal være i Feng Shui, jo stærkere den farve, de mindre dramatisk. Som du kan bruge Feng Shui til at vælge farve, være forsigtig med at bruge dramatiske farver sparsomt som accenter, mens du bruger lysere farver til at dække store rum som vægge.
  • Holde inde indre at Feng Shui handler om balance. Så som du kan bruge Feng Shui for at vælge farve til dit værelse, skal du ikke overforbrug en bestemt farve. En ubalance i dit værelse vil skabe dårlig energi i rummet.
  • Der er mange faktorer, der har indflydelse på hvilke farver du skal bruge i dit hjem. For at sikre, at du vælger de rigtige farver, er det vigtigt at forstå Feng Shui.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com