Hvordan man kan bruge Feng Shui i dit hjem

October 25

Vil du undgå feng shui, fordi du tror, du bliver nødt til at bruge krystaller, vindspil og lille nips fra souvenirbutik i Chinatown? Nå, frygt ikke! Du kan tilføje feng shui til ethvert hjem og modtage alle de vidunderlige fordele at det bringer (flere penge, kærlighed, sundhed og trivsel). Da din intention er den vigtigste ingrediens, kan du bruge din personlige stil til at oprette din feng shui «helbredelsesmetoder.»

Instruktioner

•Sketch dit gulv plan.

•Superimpose Bagua kortet, uundværlige for feng shui, over skitse af din plantegning ved at tilpasse i bunden af kortet med foran døren.

•Sæt den vare, der repræsenterer dit mål i det område, hvor dit mål er bosat.Nederst til venstre: viden. Viden er sektoren på dit værelse, der involverer visdom. Naturligt, man skal placere objekter vedrørende visdom; dvs bøger.Lavere middelklasse: karriere. Hvis du ikke gør godt i arbejde, kan du prøve at forbedre dette område ved at tilføje nogle trofæer, certifikater, eller noget, der minder dig om forudgående resultater i arbejdsstyrken.Nederst til højre: hjælpsomme mennesker. OK, hjælpsomme mennesker betyder, at alle du interagerer med på daglig basis: det er driveren til højre, så du i deres lane, din barista, bankmand, alle. Når de overvejer, hvordan mange mennesker man beskæftiger sig med hver dag, er denne sektor meget vigtig. Forhindre, at objekter, der fremmer god energi over for andre i dette område, som rejser på souvenirs. Hjælpsomme mennesker er også en god område at have påmindelser om helte og folk af indflydelse.Midten-venstre: familie. Udnytte dette område for bedre relationer, da dette også strækker sig til kolleger.Center: sundhed. Alle andre pladser påvirke det overordnede koncept for sundhed og din personlige trivsel.Midten-højre: barn. Barn betyder egentlig "kreativitet" så godt. Hvis du gør nogen form for kunst, spille et musikinstrument, skrive digte... opstille sig her for at forbedre det.Øverste venstre: rigdom. Hvis din økonomi er ned i afløbet, se til din finansiering hjørne. Holde tingene pæn og ryddelig. Der er mange poletter held og lykke at placere her--din sparegris, kvitteringer (hvis de er i god stand siden hvis de ikke er, vil det føre til spiral finanser) eller hovedbøger.Øvre-center: renommé/berømmelse. Din berømmelse og omdømme er temmelig afgørende i den rolle, det spiller mod alle andre sektorer. Et godt omdømme fører til kampagner, bedre forhold med familien, tillid fra andre, osv. Lysstyrke og belysning er vigtige her.Øverst til højre: forhold/ægteskab. Placer tokens af kærlighed her.

•Vurdere dit værelse baseret på de fem elementer: vand, jord, ild, træ og metal.

Vand: vand er bosat i området karriere (nederst i midten). Dens form er bølget. Så, guldfisk og springvand kan bruges til at give dette område et godt løft. Selv om det er dårligt feng shui have en vand-funktionen beliggende i soveværelset, da det bringer energi af bekymring til soveværelset.Jorden: jorden er placeret i midten af rummet. Planter eller blomster er gode til at placere i denne del af rummet. Aldrig bruge falske blomster. Faktisk ikke engang bruge tørrede blomster siden så smuk som de kan være, de er stadig død og bringe dårlig energi.Brand: brand er i området karriere og berømmelse i rummet (øverst i midten). Stearinlys, noget rødt, og noget trekantede eller i en pyramideform er godt for dette område.Træ: træ er i den familie sekt (venstre center). Hvis du har en dejlig træ bureau eller hylde, placere den her.Metal: metal er i området barn/kreativitet (højre center). Dens form er cirkulær, så enhver metal design, der er cirkulær er stor. Smedejern designs kan virkelig hjælpe cirkulere chi og kreativitet. Metal billedrammer er et andet forslag.

•Mix og matche elementerne i overensstemmelse hermed.

Nogle elementer baseret på beføjelser udnyttes af elementerne, og komplimentere hinanden mens nogle elementer modvirke eller detroy effekt af andre elementer. Ilden brænder træ. Træ absorberer vand. Vandet eroderer metal. Metal ødelægger jorden. Jorden dæmpere brand.Elementerne kan også komplimentere eller øge den anden. Vand hjælper træ vokse. Træ hjælper flammerne brænde. Brand hjælper jorden på ny. Jorden svinger metal, og metal giver liv til vand.Elementer hver har deres egen farve og form. Brand er røde og spidse. Vandet er sort og bølget. Træ er blå/grøn og høj/slank. Metal er afrundet og hvid. Jorden er firkantet, boxed og gul.Brug i det mindste nogle af disse figurer, farver og elementer, når designe dit værelse.

Tips & advarsler

  • Hvis elementerne, der ikke svarer med nogle områder af dit hus (dvs, din vask er placeret i området brand i dit hjem), du kan bruge de andre elementer til at modvirke det. Placere røde stearinlys på vasken, eller bruge elementer af jorden til at svække elementet vand. Tilsvarende, hvis du har en pejs i vandområdet, placere en træhylde over pejsen eller tilføje en lille guldfisk på træbord ved siden af pejsen. Man kan også bruge alle 5 elementer i ét område, da de vil alle fungere harmonisk med hinanden.
  • I feng shui menes hjemmet svarer til kroppen. Hvis du vedligeholder dit hjem i et velordnet, rent mode siges det, at din krop vil udtrykke de samme udseende som dit hjem

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com