Hvordan man kan bryde op op jord, planter og græs med en knuser

November 13

Hvordan man kan bryde op op jord, planter og græs med en knuser

En knuser er en vedhæftet fil, som du bruger med en traktor til at bryde op jord og planter for at hjælpe med at forberede jorden til plantning. Når de anvendes korrekt, kan det spare dig meget manuelt arbejde. Det er imidlertid også et farligt værktøj, hvis det ikke anvendes korrekt. Knuser bør kun bruges i forbindelse med en traktor, der har nok hestekræfter til at trække det sikkert, og kun når knyttet korrekt til traktorens hitch. Læs altid betjeningsvejledning knuser grundigt før du bruger det første gang.

Instruktioner

•Walk området for at være pulveriseres og fjerne eventuelle store pinde, sten eller andet snavs. Forsøg ikke at køre over disse med knuser eller det kunne skade knuser eller kaste farlige debris.

•Sæt traktor i park, engagere parkeringsbremsen og slukke den. Tilslut knuser på traktoren ifølge producentens anvisninger.

•Køre den traktor ved lave hastigheder, normalt mindre end 5 miles i timen. Køre traktor i en lige linje, sikre at knuser trækkes direkte bag dig.

Farvningsretning på knuser fabrikantens anvisninger, skal du muligvis til at løfte knuser, når du når til slutningen af en række. Nogle pulveriseringsudstyr vil ikke tænde med traktoren.

•Tilføj vægt til knuser ifølge producentens instruktioner hvis knuser ikke engagere sig dybt i jorden. Skal du kende den vægtgrænse, du er i stand til at tilføje.

•Se knuser at sikre, at jorden bygger ikke i rullen mekanisme. Hvis det sker, stoppe og klare knuser før du fortsætter. Hvis problemet sker gentagne gange, kan du nødt til at stoppe eller pulverisering indtil jorden har tørret mere.

•Kontrollér gentage passerer over hele jorden indtil du når det ønskede niveau for dyrkning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com