Hvordan man kan danne op til en monolitisk Slab

September 3

Hvordan man kan danne op til en monolitisk Slab

Monolitisk betonfliser er hele slab sektioner i en hælde beton. At skabe en form for en monolitisk slab kan gøres nemt med et par almindeligt forekommende byggematerialer, som du kan købe på dit lokale bygning levering butik. Når sæt, beton bør overvejes permanente, er som breaking og fjernelse meget omstændelig. Derfor bør stor opmærksomhed og omhu betales samtidig med at skabe formen. Husk at beton er en tyktflydende materiale når der hældes, så formularen skal overholde sådanne regler af tyngdekraften.

Instruktioner

•Fastsætte dimensioner og form af den plade, du ønsker på papir.

•Build skelet (omkreds) af formen ved hjælp af 2 x 4 (hvis du har brug for en dybere end 4 inches, brug større planker plade). Anvende stakes uden for formen til at forhindre et slag ud fra bare hældes beton. Beton er utrolig tung og gælder et stort pres på kanten af forme.

•Line gulvet i formen med krydsfiner plader til giver en glat overflade på undersiden af pladen. Hvis din slab klasse, er dette trin ikke nødvendigt.

•Line slab med armeringsjern med mellemrum fordelt for styrke, sidder bar på stole at betonen til at sidde både under og over armeringsjern, forsegling det inde i pladen. Du er nu klar til at begynde at hælde din beton i formen.

Tips & advarsler

  • Monolitisk plader skal oprettes i en pour før hærdning at nå monolitisk styrke, konfigurere din mold, så det kan gøres.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com