Hvordan man kan dekorere badeværelse med glas fliser

January 14

Hvordan man kan dekorere badeværelse med glas fliser

Glas flise er et populært valg i mange badeværelser i dag på grund af sin skønhed og variation i farve. Ved hjælp af flere farver af glas fliser i samme farve familie, kan du oprette en dynamisk look, der vil gøre dit badeværelse misundelse af kvarteret. Så tag dig tid til at bringe denne elegant look til hver del af dit badeværelse ved at dekorere forskellige områder med glas fliser.

Instruktioner

•Tilføj glas fliser til dit badekar eller bruser surround. En surround helt lavet af forskellige glas fliser i samme farve familie kan oprette et fantastisk look. Men hvis prisen er et problem, kun bruge glas flise som en accent til en billigere hvid keramiske fliser ved at oprette en ramme omkring toppen af surround. Bruger handsker til at beskytte dine hænder, sprede thinset med en murske lige over den hvide fliser til højden vil dit glas fliser nå og placere glas fliser på thinset. Hvis flisen skal være skåret til at passe, bruge flise nippers til flisen den rigtige størrelse. Injektionsmørtel over flisen ved hjælp af en murske en gang thinset er tørret. Aftørre Ekstra injektionsmørtel ved hjælp af en våd svamp og derefter lade injektionsmørtel tørre.

•Opret en ramme for din plain badeværelse spejl ud af glas mosaik flise. Oprette en kant ud af de samme farvede glas fliser du anvendt til dit badekar surround. Anvende thinset på en flad træ ramme, der har været dimensioneret til dit spejl. Placer glas fliser på thinset og lad det har sat. Injektionsmørtel over flisen og aftør overskydende injektionsmørtel væk med en våd svamp.

•Find en badeværelse tilbehør sæt lavet af glas fliser i de samme farver du har i dit badeværelse. Disse tilbehør vil bringe glas fliser på dit badeværelse vanity uden at skulle udskifte en bordplade. Hvis den samme farve fliser blev ikke fundet til dit tilbehør, holde sig til neutrale farver, der vil supplere enhver farve.

•Tilføj glas fliser i et design på dit badeværelse forfængelighed. Oprette et mønster med dine glas fliser og anvende den til din forfængelighed, ligesom du gjorde i de forrige trin. Når injektionsmørtel er tørret, surround-design med træ trim, der matcher, bruges på din forfængelighed. Skær trim i passende længde til surround flisen ved hjælp af en miter box - et værktøj, der giver dig mulighed for at oprette vinklet nedskæringer i hånden - og hånd så, og Vedhæft den til forfængelighed med trælim.

•Sæt mosaik kunst lavet af glas fliser på væggene. Vælg kunst, der har samme farve fliser, som du har brugt hele dit badeværelse. Dette vil skabe en tiltalende kontinuitet i dit badeværelse design.

•Tilføj mosaik glas fliser badeværelse hardware. Hardware, der har en flad overflade kan have glas fliser tilføjes. Prøv at placere glas fliser på begge ender af en håndklædestang og robe kroge og håndklæde ringe med flade overflader. Blot tilføje thinset til hvor du ønsker dine glas fliser til at gå og placere brikkerne på thinset. Lad thinset tørre og derefter injektionsmørtel over flisen som du gjorde i de forrige trin.

Tips & advarsler

  • Ifølge Karin Beuerlein, forfatter til "The Pros og Cons af glas fliser," glas fliser må kun installeres af en erfaren professionel fordi det kan være et "meget kræsne produkt" at installere. Kun forsøge at installere glas fliser, selv hvis du er erfaren med gør det selv-projekter.
  • Vær forsigtig ved omgangen med glasskår flise for at undgå nedskæringer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com