Hvordan man kan dekorere badeværelse med sort & hvid væg fliser

October 25

Hvordan man kan dekorere badeværelse med sort & hvid væg fliser

Der er mange måder at dekorere badeværelse med sorte og hvide vægfliser. Sort og hvid badeværelser kan enten være klassiske og elegante eller sjov og larmende. Synes gamle Hollywood stil for et klassisk look eller zebra print til noget lidt mere vilde. Mens nogle kan se deres sorte og hvide vægfliser som forældet, sort og hvid er tidløs og et par vigtige opdateringer og tilbehør kan gøre ethvert badeværelse til et smukt rum.

Instruktioner

Sådan Decorate

•Decide på et tema. Sorte og hvide fliser er perfekt til en chic parisisk elegance. For dem, der foretrækker noget lidt mere dristige, spiller op i sort og hvid kontrast med polka prikker.

•Vælg en væg maling farve. For nogen vægge, der ikke er fliser, tilføje et frisk lag maling. Hvid giver en sprød, rene look. Red er meget mere dristig og skiller sig ud mod de sorte og hvide fliser. Halvblank maling er godt for et badeværelse, som det er let at vaske og frastøder fugt.

•Opdater spejl og inventar. Udskiftning af gamle spejle og inventar er nøglen i ethvert badeværelse opdatering. Udskift væg til væg-spejle med mindre indrammede spejle. En sort indrammet spejl ser nice mod en hvid mur. Eller installere en ny medicin kabinet, der er malet en frisk hvid. Udskifte gamle belysning med sort jern eller chrome inventar. Også, opdatere håndklædestativer, toilet papir indehavere og sæbedispensere med samme materiale som bruges i belysning.

•Vælg en badeforhæng. En badeforhæng er en fantastisk måde at spille op din sort og hvidt badeværelse tema. En fransk toile badeforhæng med scener af Paris hjælper med at skabe en elegant parisisk udseende. Et hvidt badeforhæng med enkel, sort blomster giver badeværelset et elegant look. En sort badeforhæng med hvide polka prikker tilføjer en smule af finurlig til badeværelset.

•Tilføj hylder eller en lille bord. Sort eller hvid reoler kan føjes til væggene. Hvis der er plads, sætte en sort eller hvid vidjer tabel i hjørne til ekstra opbevaring og som et sted at tilføje tilbehør.

•En komplet finalen rører. Tilbehør er nøglen til efterbehandling udseendet af badeværelset. Dette er, hvor du virkelig kan spille op til tema. Til en parisisk chic look, holde det simpelt og elegant. Bruge bløde hvide håndklæder på hylderne, placere franske lotion på en sølvbakke og ramme et sort-hvidt foto af Eiffeltårnet. Hvis du bruger en zebra print badeforhæng, bruge hvide håndklæder med zebra print trim, placere nogle grønne områder i hjørnet og hænge natur-inspirerede sort-hvid kunst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com