Hvordan man kan dekorere din Arne med sten i løbet af sommeren

July 11

Hvordan man kan dekorere din Arne med sten i løbet af sommeren

Der er intet som sidder ved skorstenen foran en knitrende ild om vinteren. Men om sommeren pejsen ikke får en masse leg, som potentielt kan forvise det til bagsædet i form af udsmykning. Men dette behøver ikke at være tilfældet. Du kan med held flytte din pejs til forkant i sommermånederne ved at vælge nogle usædvanlige dekorative elementer, såsom sten. De rigtige sten kombineret med et par andre dekorative tilbehør vil bringe en cool, klassisk look til dette overset sted i dit hjem.

Instruktioner

•Explore type look du ønsker omkring din pejs og ikke overse mineraler i din søgen efter de rigtige klipper til dette arrangement. Nogle smukke klipper omfatter sort vulkansk glas eller obsidian, kvarts og torden æg; overveje at få polerede versioner af disse klipper. Disse typer af bjergarter og mineraler har potentiale til at trække øjet til skorstenen, fordi de er så slående. Købe klipperne varierende størrelser; din klynger af rock vil se mere interessant.

•Anbring den største og højeste klipper nær mundingen af pejs på skorstenen. Prøv at finde to store sten af samme størrelse og placere dem tættest på munden. Næste finde sten, der gradvist blive mindre og placere en eller to ved siden af de større klipper. Anbring en mindre sten foran rock klynger. Et par sten vil gøre; alt for mange vil begynde at se rodet.

•Opret kontrast ved fastsaettelse af et dekorativt spejl i pejsens mund og pryder det med sten og stearinlys. Et spejl med en metallisk ramme fungerer godt for dette. Arrangere stearinlys på spejlet. Start med de højeste og gøre to eller tre rækker, forlader plads mellem lysene.

•Sæt små sten eller mineraler mellem stearinlys--- men ikke alt for mange til at undgå at bryde spejlet. Stræber efter at gøre en slående visuelle kontrast; for eksempel, hvis du har valgt tilføje sort obsidian klipper for dette arrangement hvide stearinlys. Spejlet vil afspejle både lyset af stearinlys, når du brænder dem samt interessante figurer af klipperne på spejlet og ved siden af.

•Line op små sten foran mundingen af pejsen. En god måde at tænke på hvordan du placerer disse klipper er at forestille dem som en række af brikker på et skakbræt; de bør være små og forholdsvis ensartede i størrelse. Space dem en tomme eller to fra hinanden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com