Hvordan man kan dekorere din butik med Wall Decor

August 28

Når du er i færd med at sælge, er én ting du vil være sikker på, at kunder kan se hvad du har at tilbyde. Hjælp salg poster som en del af din butik væg udsmykning er en meget nyttig måde at dekorere dine vægge og vise din merchandise. Når du bruger salg varer som en del af din væg udsmykning, er kreativitet og organisation afgørende. Varer, der er nemt beliggende og smukt vises vil være mere tilbøjelige til at gøre indtryk på dine potentielle kunder.

Instruktioner

•Organiser de emner, du ønsker at fremvise via væg udsmykning i kategorier. For eksempel, hvis du har spejle, vægkunst, sconces og rammer, adskille dem i deres potentielle kategorier så du er helt klar over mængden af hver vare, du har. Dette vil hjælpe dig med at afgøre hvor meget vægplads, du har brug for hvert element.

•Vælg den mest passende væg eller vægsektion for hver vare, du vil have vist baseret på antallet af elementer i hver kategori, og hvor du mener vise bedst. Vises som elementer i det samme område vil hjælpe henlede din kunde til området, når han kommer i på udkig efter et bestemt element. For eksempel, vil en kunde ind i din butik til at lede efter et spejl nemt kunne finde din tilgængelighed af spejle hvis de vises sammen på bagvæggen. Derudover kan du display almindeligt købt varer i butikken så forbrugerne vil have til at gå gennem din butik for at få dem. Nye og sjældne varer kan bedst ophængt på væggen ved indgangen til få kundens opmærksomhed.

•Vælg, som varer fra hver kategori til at hænge på væggen. Det er usandsynligt, du vil have plads nok på din butik vægge til at hænge alle dine varer. Derfor være selektiv, når du vælger elementer, som du får vist. Hænge store billet elementer, som du er mere motiverede til at sælge, budgetposter, som du mener vil flytte hurtigt, når de ses af kunden eller høj lagervarer, som du bære en stor mængde. Det vil være en fordel for dig at vise årstidens vægudsmykning omkring helligdage til fange opmærksomhed af købere.

•Brug væg hylder for at vise merchandise også. Visning af varer på hylderne i hele din butik er en nyttig måde at bringe merchandise til din kundes øjenhøjde. Vælg kontrast farvet hylderne for at gøre dem pop ud mere til kunderne. For eksempel, hænge en sort hylde ved siden af en hvid hylde med hvide merchandise på den sorte hylde og vice versa.

Hæng ualmindeligt, utraditionelle væg elementer på din væg til at fange dine kunders opmærksomhed. Mount plastic containere fyldt med slikkepinde, kurve fyldt med blomster og bøjler draperet med sokker eller bånd. Jo mere oprindelige din væg udsmykning, jo mere folk er tilbøjelige til at mærke.

Tips & advarsler

  • Må ikke over crowd dine vægge med merchandise; Pointen er at gøre din væg udsmykning vises æstetisk tiltalende og attraktivt for kunder.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com