Hvordan man kan dekorere din egen tabel dækkeservietter med Rhinestones

December 27

Hvordan man kan dekorere din egen tabel dækkeservietter med Rhinestones

Tabel placemats fortjener lige så meget opmærksomhed som de retter, mad og redskaber, der er pålagt dem. få. Men du måske ikke ønsker at uddele dollars for helt nye bordservice. I stedet kan du fikse op en gammel sæt af dækkeservietter ved at dekorere dem med rhinestones. Uanset om du er underholdende venner eller at have en intim middag, vil rhinestone detaljer tilføje et strejf af glam og luksus til dit space.

Instruktioner

•Kontroller din tabel dækkeservietter er fri for enhver olier eller snavs. Rest kunne holde rhinestones fra stikning til dem ordentligt.

•Pick op en enkelt Rhinsten med en pincet. Da rhinestones er lille nok til at glide mellem fingrene, er det bedst at bruge en skarp par pincet, når du arbejder med dem. Holde rhinestone, så du kan se den flade bagdel af det.

•Brug den frie hånd at duppe en bomuld svaber i håndværk lim. Dække bagsiden af Rhinsten i håndværk lim, med lige nok til at coat det.

•Sæt rhinestone på dækkeserviet med lim side vender nedad. Placer stenene, så de ikke forstyrrer en parabol eller køkkenredskaber, der kunne sidde på toppen af dækkeserviet. For at være sikker, oprette en rhinestone kant rundt i kanten af måtten eller oprette et design i hjørnerne. Vent mindst 24 timer før ved hjælp af dækkeserviet at sikre, at craft limen er helt tørret.

Tips & advarsler

  • Hvis du finder, at håndværk lim ikke er en stærk nok lim, anvende den samme metode hjælp hot lim fra et hot limpistol i stedet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com