Hvordan man kan dekorere din skygge Box sofabord

February 21

Hvordan man kan dekorere din skygge Box sofabord

Udsmykning en skygge box sofabord behøver ikke at være svært, men det kræver en moderat mængde af planlægning. Du og dine gæster vil visning denne sofabord hver gang du har et sæde, hvilket gør det vigtigt, at du dekorere det til dets fulde potentiale. Skygge kasser giver dig mulighed for at skabe illusioner, gøre objekter inde i dem vises, som om de kommer mod beskueren. Fotografier og souvenirs er fælles skygge box elementer, der er lette at dekorere med, og give de besøgende en idé om, hvad hjem søde hjem er til dig.

Instruktioner

•Lay ud de objekter, du vil bruge i din skygge box til at bestemme, hvor mange varer du har brug at fylde rummet.

•Glue en skum kvadrat på bagsiden af hvert foto du vil bruge, ikke større end 1/3 af billedets størrelse. Bruge en limpistol til dette. Prøv at centrere square for at holde det fra at være synlig. Tillad limen tørre i et til to minutter.

•Sæt fotos i boksen skygge ifølge dit layout plan. Skum firkanter vil give dine fotos elevation og en skygge af deres egne i displayet. Mens det er valgfrit at bruge skum, er det en fantastisk måde at gøre billeder mere iøjnefaldende.

•Sæt andre smykker og små souvenirs omkring billeder i boksen skygge planmæssigt dit layout. Souvenir skeer, muslingeskaller og selv billetter til begivenheder gør stor samtale startere.

Tips & advarsler

  • Du kan tilføje en dråbe varmt lim på bagsiden af hver vare, før du placerer det i boksen skygge til at fastgøre den på plads. Dette kan forårsage skade på genstande, og skal kun gøres i permanente situationer.
  • Hot lim er farlige. En hot limpistol bør kun betjenes af voksne fra unge børn.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com