Hvordan man kan dekorere din springvand med klipper og græs

March 19

Hvordan man kan dekorere din springvand med klipper og græs

Springvand Tilføj dekorative flair til et landskab og ofte funktion som et midtpunkt for en plæne eller haven. De skaber en rolig oase med bløde lyden af rindende vand. Springvand dekorationer bør blend godt med springvandets struktur og farve til at forbedre sit udseende i stedet for at distrahere fra den.

Instruktioner

•Sæt springvand i et område, der får masser af sollys. Pyntegræsser kræver sollys for at vokse og forblive raske.

•Plant prydplanter græsfrø omkring springvandet 's base i foråret eller efteråret. Tilføje organisk materiale til jorden. Holde græsset godt vandes for at fremme hurtig vækst. Blå Svingel, flerårig springvand græs og bluestem er almindelige eksempler på pyntegræsser, der vil tilføje kontrast til et springvand.

•Spread en 1-tommer lag af rød lava klipper rundt i bunden til at modregne området omkring springvandet. Eller sted formet interessant mellemstore klipper rundt i bunden af springvandet. Sæt små, afrundede, flerfarvede sten inde springvand hvor de kan vaskes ved den faldende vand. Sollys på den faldende vand vil tilføje til regnbueeffekt.

Tips & advarsler

  • Trimme græsset omkring springvandet ofte at holde det selv og forhindre overvækst. Ved hjælp af en plæneklipper eller ukrudt whacker, der tæt på springvandet er mere tilbøjelige til at forårsage skade. Trimning forhindrer også græsset i at sprede sig til resten af plænen. Placer kant omkring græsser, hvis dette bliver et problem.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com