Hvordan man kan dekorere din udendørs sol våbenhus

April 11

Hvordan man kan dekorere din udendørs sol våbenhus

Dekorere din udendørs sol veranda giver dig evnen til at yderligere accent udseendet af dit hjem miljøet. Uanset om din sol veranda er et sted for planter eller et sted til te, kan du dekorere det med lethed ved at følge et par enkle udsmykning tips. Velindrettede udendørs sol veranda skaber en kombineret scene af udendørs og indendørs skønhed, hvor du kan slappe af og nyde atmosfæren med gæsterne eller i ensomhed.

Instruktioner

•Measure området nær kanten af din udendørs sol veranda. Dette hjælper dig med at vælge de bedste størrelse for plantageejere du vil placere.

•Vælg plantageejere baseret på dine målinger og de steder, de vil pynte. Egnet valg omfatter trough-lignende plante, skålformet plantageejere for hjørner og piedestaler, samt plantageejere at hægte sig på verandaen rækværk. Disse plantageejere alle varierer i størrelse og form.

•Sæt nogle planters langs yderkanten af din sol veranda. Oprette en barriere omkring alle de kanter, hvor du kan indføre en række enten ægte eller kunstige planter. Planter du vælger er helt op til dig, men sørg for de er egnet til mængden af sol de får.

•Tilføj et lille bord til din søn veranda. Placer det væk fra døren fører ind i dit hjem og i nærheden af centrum af verandaen, for 360-graders visning af området dekoreret. Vælg en tabel, der svarer til den samlede ordning af miljøet. For eksempel, træ-korn veranda fordele i udseende fra et træbord med hærdet glasplade. Vælg stole, der svarer til tabellen, hvis det ikke kommer med sit eget, eller hvis du ønsker at ændre dem.

•Sæt en velkommen tæppe på verandaen, lige ved døren. Vælg et tæppe, der er velegnet til udendørs brug og der matcher dine dæk og blomst plantageejere farveskema. Hvis du viser planter, fungerer et tæppe, der matcher udseendet af planterne også godt.

Tips & advarsler

  • Solar lanterner placeret på Hjørnestolperne af din udendørs sol veranda levere miljøvenlige belysning til din aften afslapning.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com