Hvordan man kan dekorere dit værelse i Buffalo dekorationer

May 7

Hvordan man kan dekorere dit værelse i Buffalo dekorationer

Den majestætiske buffalo, repræsenterer om stående alene på en snedækket ridge top eller tordnende gennem prærien i en besætning, en robust styrke. Ved hjælp af en buffalo tema og dekorationer til at samle dit værelse bringer et strejf af det vilde Vesten til dit space.

Instruktioner

•Vælg typen af buffalo tema du ønsker at præsentere i et værelse. Valg spænder fra Western-stil, buffalo i naturen, tegneserie buffalo og sports hold der bruger dyr for en maskot.

Hæng indrammet bøffel billeder på væggen. Afsætte den ene væg til billederne eller distribuere dem overalt i rummet. Hang et stort billede til stor visuel effekt eller gøre en klynge af små indrammede billeder.

•Devote hylde plads, monteret på væggen eller fritstående, til din buffalo dekorationer. Hylderne giver en optimal måde at vise en samling af objekter. Showcase småting som buffalo figurines, sports team memorabilia, buffalo retter og buffalo udstoppede dyr.

•Incorporate bøffel dekorationer i gulvplads i et rum-uanset om det æglæggende lille område tæppe i form af dyret eller placere en stor buffalo skjule tæppe midt på et trægulv skal fungere som et brændpunkt.

•Monter yderligere buffalo dekorationer på væggen som en faktiske buffalo hoved, Wyoming stat flag, en animalsk kraniet eller metal vægudsmykning. Undgå store wall stykker, hvis rummet er lille, så kan de hurtigt overvælde pladsen.

•Sæt buffalo dekorationer og tilbehør til møbler. Bruge en buffalo træskærerarbejde som et spisebord centerpiece eller placere det eller lignende varer på en kaffe eller side tabel.

•Drape tæpper med buffalo billeder over en sofa, stol eller for enden af en seng.

•Plan møbler og tekstiler i rummet til at supplere din buffalo indretning. Jordfarver såsom nuancer af brunt, dyb rød, orange eller grå kan tilføje til en vestlige vibe. Kigge efter rige teksturer som lærred, uld eller læder polstring og stof elementer. Bruge naturlige materialer som træ og sten til møbler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com