Hvordan man kan dekorere dit værelse med ting, du allerede har med Feng Shui

January 12

Hvordan man kan dekorere dit værelse med ting, du allerede har med Feng Shui

Feng Shui er anvendes til at skabe balance mellem mennesker og deres miljø. Det gælder gamle principper i kunsten at placering for at skabe en positiv strøm af energi og fremme større lykke, sundhed og velstand. Dit soveværelse bør være dit fristed, et sted hvor kroppen hviler og forynger. Ved at forstå et par grundlæggende Feng Shui principper, kan du omarrangere dine møbler og fjerne eventuelle skadelige objekter for at oprette et rum med en afbalanceret og positive strøm af energi.

Instruktioner

•Sæt din seng i en passende holdning. Efter principperne i Feng Shui, bør foden af din seng ikke overfor døren. Den ideelle placering for en seng bør langs en solid væg, med ingen windows over det, diagonalt længst væk fra døren. Et træ seng med hovedgærde langs en solid væg skaber en følelse af at være tryg og sikker. Du bør kunne nærme sengen let fra begge sider og en kvalitet madras hjælper fremme resten.

•Brug to sengelamper, en på hver side af sengen. Symmetrien er vigtig i Feng Shui. Varerne placeres ofte parvis og to sengelamper bidrage til at fremme symmetri i rummet. To lamper bør anvendes, en på hver natbord. Lygterne skal matche og ikke være to forskellige stilarter.

•Don't placere et spejl vender sengen. Hvis du har et spejl i dit værelse, bør det ikke stå i sengen. Det kan placeres, så at det ser sidelæns på sengen.

•Fjern TV, computer, skriveborde og træningsudstyr. Soveværelset skal være for hvile og afslapning, ikke arbejder, ser TV eller udøvelse. Energierne af arbejde og søvn er ikke kompatible, så din computer og skrivebord ikke bør ideelt set være i soveværelset. Hvis det skal være, skal du bruge en skærm til at adskille rum.

•Ingen-rod dit værelse. Dit soveværelse bør være en skyfri, rod-fri plads. Fjern eventuelle emner, du ikke har en plads til at gemme. Holde området under sengen fri for rod så godt. Fjerne elementer, der har negativ energi såsom skilsmissepapirer.

•Arrange tilbehør. Telefon og vækkeur bør ikke være ved siden af sengen, men på anden siden af lokalet. Illustrationen skal være glad og inspirerende og placerede parvis. Hvis du har luksuriøst sengetøj, bør disse anvendes på sengen.

•Think om farver. Hvis du har adgang til at male, beroligende farver som blå, er lilla og beige god til soveværelset. Røde og pink er passion farver. Hvis du ønsker at tilføje nogle Romantik til soveværelset, tilføje strejf af lidenskab farver som et rødt tæppe eller røde pyntepuder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com