Hvordan man kan dekorere en 1-årig piges værelse

November 9

Hvordan man kan dekorere en 1-årig piges værelse

1-årige barn hurtigt vinder i både motorisk kontrol og kognitiv udvikling. Fra 12 til 24 måneder lærer hun at gå, manipulere objekter og fokusere sin opmærksomhed på ting, der interesserer hende. Et godt designet og indrettede piges værelse i denne alder opfordrer hende til at udforske verden omkring hende og begynde at bedre at forstå mønstre.

Instruktioner

•Lay ned en linoleum eller træ gulv. Tæppe er blødere, men små genstande, som et barn kan sluge eller skridt kan skjule i tæpper. En glat overflade er lettere at rengøre og desinficere. Et område tæppe kan skabe en blød og varm sted for barnet at sidde og spille.

•Arrange møbler så at den overordnede trin er minimeret i at nå frem til de elementer de skal drage omsorg for barnet. Puslebordet og alle forsyninger bør være ved siden af sengen. Seng og sovende barn skal være synlige fra døren.

Hæng let, repraesentative billeder der er opvakt farvet på væggene. Mange 1-årige piger er fascineret af mønstre og vil nyde at kigge på dem. Deres øjne gør overgangen til se i lange fokus, så sørg for at der er interessante objekter til at se på tværs af rummet fra sengen. Et udvalg af billeder med både modsatrettede og komplementære farver hjælper en 1-årig udvikle en forståelse af en "lille" og "mange" forskellige.

•Brug billige tekstiler til hurtigt at ændre fra et farveskema til en anden uden at skulle repaint vægge. Mix og match fed og levende farver med dæmpet dem for kontrast. Bruge forskellige typer af silkestoffer, fra silke til jute, til at hjælpe pigen at forstå, at verden er fuld af vidunderlige ting at lære om.

•Sæt din buksetrold pige legetøj i en let-til-get-til-bin, helst en uden et låg, der kan lukke på hendes små fingre.

•Minimize eventuelt brug af elektriske ledninger, og skjule omhyggeligt dem, der anvendes. Placere sikkerhed stik i alle ubrugte afsætningsmuligheder.

Uddelingen nogen objekter til at forhindre dem fra at falde på din lille pige, hvis hun udforsker dem ved at klatre på dem.

Tips & advarsler

  • Et soveværelse skal være en sikker, indbydende miljø for en 1-årig. Hvis det er for intens med dekorationer og visuelle stimuli, kan det blive en kilde til ubehag. Overvåge barnets adfærd og reaktion på hvad er omkring hende og justere i overensstemmelse hermed.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com