Hvordan man kan dekorere en 10-årig pige værelse

February 24

Hvordan man kan dekorere en 10-årig pige værelse

Hvis du har lige flyttet ind i et nyt hjem, er det den perfekte lejlighed til dit barn til at dekorere hendes værelse bare den måde hun ønsker det. Eller du kan tilføje et par brugerdefinerede elementer til din 10-år-gamles eksisterende plads til at tilpasse dette område af hjemmet og gøre din ikke-så-lille pige føler inspireret eller afslappet. Tweens har tendens til at vælge lyse farver og dristige mønstre, når det kommer til indretning, og din 10-årige kan også vælge at medtage et par personlige dekorative elementer i soveværelset, der vil virkelig gøre hendes plads en af en slags.

Instruktioner

•Paint værelse en ny farve for at starte dekoration proces. Spørg din datter hvad hendes yndlingsfarver, og arbejder disse i den soveværelse udsmykning ordningen. For eksempel, hvis hun elsker pink, male alle fire vægge en let eller medium skygge af pink som blush pink eller magenta.

•Brug stencils til at pryde accent væg med billeder, der passer i soveværelset tema. Hvis din 10-årige som sommerfugle eller blomster, købe store stenciler i disse figurer og hjælp din datter male disse billede på væggen accent med stencilerne som retningslinjer. Du kan også vælge stencils formet som bogstaver i din datters navn eller hendes initialer, så hun kan tilpasse sin accent væg. Eller dab vigtigste væggen med svampe dyppet i maling i en anden af i soveværelset hue ordninger. For eksempel, hvis din tween vælger en blå og grønne farve ordningen som en hyldest til hendes kærlighed til planter og dyr, pryde den kelly grøn mur med ocean blå svamp-malede mønstre.

•Tilføj møbler, der supplerer den soveværelse tema efter malingen tørrer. For eksempel omfatte en seng lavet af let farvet træ med en chiffon baldakin i lilla eller sølv til en prinsesse-tema værelse. Ekstra stykker, ligesom en mini forfængelighed malet i en medium skygge af pink, en indigo osmanniske besat i sølv eller guld og et spejl, formet som en prinsesse hat hjælper med at gøre rummets indretning ordningen konsekvent.

•Sæt et skrivebord i soveværelset, der supplerer rummets farver, så dit barn kan gøre sit hjemmearbejde komfortabelt. Hvis neon farver er din tween valg, vælge en lime grøn skrivebord, da denne nuance er en levende nuance, der stadig har en beroligende energi. Hvis hun har valgt en iørefaldende mønster til sit værelse, såsom en dyre print, er et skrivebord med zebra print passende.

•En komplet den soveværelse dekoration med en området tæpper, gardiner og smide tæpper og puder. Hvis striber og prikker er motivet, tilføje stribede gardiner for at supplere polka-prikket accent væggen sammen med et område tæppe i form af en cirkel. Så, ikke for at overvælde din 10-år-gamles værelse med mønster, bringe et par store puder, der passe farveskema i rummet til at sætte på gulvet, og drapere hjørnet af sengen med et farve-koordineret kaste tæppe i et andet materiale end Talsmanden; for eksempel, kaste en tweed tæppe over en bomuld Talsmanden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com