Hvordan man kan dekorere en 15-årig pige soveværelse

September 21

Hvordan man kan dekorere en 15-årig pige soveværelse

Når dekorere en teenage pige soveværelse, forstå hendes behov for at være omgivet af ejendele og elementer, der afspejler hendes personlige smag og individualitet. Selv om 15-årige piger har en stærk følelse af, hvem de er, de ofte eksperimentere deres udseende og ændre deres sind. Spille det sikkert ved hjælp af neutrale maling farver, gardiner og polstring muligheder for et værelse, og tilpasse sengetøj, illustrationer og dekorative accenter, der repræsenterer hendes nuværende smag. Respektere den særlige teen forslag, når hjælpe hende dekorere sit værelse for at gøre det så speciel som hun er.

Instruktioner

•Sketch layout af plads til at opdele det i forskellige sektioner, så du ved hvilke varer du har brug for. Estimere et budget på forhånd. Diskutere med din teenager tema hun ønsker for sit værelse. Beslutte placeringen af sengen, læsehjørne med hylder, siddepladser arrangement og dressing område. Spørg hende hvad stykker af den nuværende møbler hun gerne vil beholde, så du ved hvad du skal købe. Tilbringe en weekend window-shopping så din datter ved hvad falder inden for det allokerede budget.

•Paint værelse en neutral farve som beige eller off-white, lys beige eller creme. Hvis hun insisterer på en fed farve, bruge det langs væggene som en grænse, eller bruge den på den ene væg. Respekt hendes beslutning om at bruge tapet eller tilføje dekorative accenter til væggen som stenciled diagrammer eller graffiti. Forlade vægge til at tørre for to til fire dage. Hvis teen er kunstnerisk, tillade hende at male dekorative accenter på væggene.

•Opdater belysningen i den 15-årige pige værelse med dekorative lamper. Indarbejde beaded nuancer, eller suspendere japansk papir lanterner fra loftet for ekstra drama.

•Udskift gamle, slidte eller forældede møbler med stykker din datter kan bruge hele sin college år. Investere i en robust computerbord, et stof skammel og et bryst.

•Accessorize værelse med lysere farver. Sprede en fed tæppe i midten af rummet, og matche gardinerne til den. Tilføje ekstra siddepladser som futon eller bønne poser til når venner kommer til gruppe undersøgelse sessioner. Brug et sengetæppe i hendes foretrukne farver, striber eller prikker sammen med et par dekorative puder placeret på toppen.

•Dress op på væggene med et spejl og indrammet udskrifter eller malerier af hendes foretrukne hobby, team, aktivitet eller et tema, der repræsenterer hendes personlige smag. En dyreven foretrækker billeder af forskellige skabninger på hendes vægge, mens en diva vil plakater af modeller, perler og store spejle over det hele. Medtage elementer, din teenager kan lide at skabe et rum, hun er behageligt i og stolte af.

Tips & advarsler

  • Ideer til dekorere et værelse er uendelige. Husk, det er den 15-åriges værelse du med til at dekorere, ikke din. Undgå at pålægge din smag, og lad hende bestemme, så hun opretter en komfortabel plads for sig selv.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com