Hvordan man kan dekorere en åben grundplan for en spisestue og køkken

November 26

Hvordan man kan dekorere en åben grundplan for en spisestue og køkken

En åben grundplan giver uendelige udsmykning muligheder, men fleksibiliteten i dette rum kan også gøre udsmykning beslutninger vanskeligt. Hvis du har en åben spisestue og køkken plads, finde en måde at gøre to adskilte rum samtidig holde området åbent. Hvordan du placere møbler, for eksempel, kan spille en rolle i hvordan din familie bruger rummet. Godt gennemtænkt udsmykning beslutninger kan gøre din åben grundplan, funktionelle og attraktive.

Instruktioner

•Vurdere plads til at bestemme, hvordan du vil opdele det. I en åben grundplan, dit køkken vil flyde ind i din spisestue-- og vice versa - men du måske ønsker at skelne mellem de to rum. Find et sted i denne åbne rum, der er en logisk plads til at adskille de to værelser. Forestil dig dette sted som en forstuen.

•Paint plads én farve. Mens du ønsker at gøre nogle skelnen mellem køkken og spisestue, tager maleri områderne anderledes farver væk fra den åbne og luftige fornemmelse af plantegningen. Vælg en neutral tone eller lys farve til at holde den åben føler--en taupe eller bleg guld skaber flow i rummet.

•Vælg en accent farve til dit køkken, der giver genlyd farver i din spisestue. Hvis din spisestue stole har dybe røde puder, vælge at skygge som en accent i dit køkken. En dyb rød brødrister, nogle viskestykker i passende skyggen eller en rød vase kan binde sammen de to pladser i denne åbne rum.

•Situate din dining room møbler på en måde, der gør det tilgængeligt fra køkkenet. Gang fra køkkenet ind i spisestuen og forestille sig den mest funktionelle måde bordet, stole og andre møbler kan arrangeres at gøre det flow logisk. Bruge denne opsætning for arrangementet spisestue. Hænge en lysekrone eller lys stativ over spisebord, som hjælper jorden rummet.

•Opret en forstuen med din indretning. Et sidebord eller bænk placeres hvor du ville forestille en døråbning adskiller de to rum uden at miste fornemmelsen af den åbne plantegning. Placer ene ende af stykket mod en væg hvis muligt for ikke for at blokere trafikken.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com