Hvordan man kan dekorere en afsats over en hoveddør

September 11

Hvordan man kan dekorere en afsats over en hoveddør

En afsats over en hoveddør kan give dig mere reoler plads, men det kan også give dig mulighed for at tilføje en særligt dekorativ touch til din indtastning. Du kan ikke se denne afsats, når du indtaster dit hjem, men besøgende vil blik op på det, som de forlader. Dette gør det muligt at gøre et sidste indtryk på dine gæster, så pynte det på en måde, der passer til dit hjem og din personlighed.

Instruktioner

•Kontroller afsatsen over hoveddøren en ferie stedet. I efteråret, fylde det med græskar, cornucopias og neg af hvede. Om vinteren, kaste op nogle fyr grene dækket af falsk sne. Juli stick snesevis af små flag i skum, og arrangere dem på hylden.

•Display gamle bøger på afsats over døren. Gå til genbrugsforretning eller Goodwill, og kigge efter vintage bøger, såsom gamle skole læsere. Prop dem på hylden, holder dem med et par af vintage bogstøtter.

•Arrange kunstige planter og silke blomster på afsatsen. Dette giver dit hjem et vidunderligt naturligt look, og faux grønne behøver ikke nogen vanding.

•Sæt et ur op på afsats eller over det. En transport ur fungerer godt, som gør en simpel vægur.Denne brug af afsatsen kan være både dekorativt og utilitaristiske. Du vil altid vide, hvad tid det er når du forlader huset.

Tips & advarsler

  • Bruge trykfølsom lim kit, dobbeltklæbende tape eller nogle andre lim til at holde disse emner på afsatsen. Den sidst genstand jer savn er nogen få conked på hovedet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com