Hvordan man kan dekorere en Americana køkken

September 27

Regne ud, hvordan at dekorere en Americana køkken er forholdsvis enkel. At vælge som tema inden for dette tema er, hvor den svære del kommer. Selvom stilen har været mærket "land", er der måder at gøre patriotiske dekorationer passer ind i enhver indretning ordning. Det er alle i hvordan du redigere og vise den. Med et par tricks, kan du nyde denne nostalgiske indretning, om den grundlæggende interiør design i hjertet af dit hjem er klassisk traditionel eller grænser op til moderne.

Instruktioner

Foundation

•Vælg din maling farve. Standardfarver i denne stil er rød, hvid og blå, og du kan mikse og matche dem, som dit ønske, når dekorere en Americana køkken. For en frisk, sprød look at modregne resten af indretningen, male dine vægge en ægte hvid. For en mere sjov twist, især hvis din vægplads er begrænset, skal du vælge en lys blå eller rød.

•Americanize din back-splash. Hvis du ønsker et traditionelt udseende, flise din back-splash i en af de modsatte farver til dine vægge. For et land føler, skifte farver i et patchwork mønster. Nemlig dem hvem er ser ud nemlig en minimalistisk mere moderne stil i deres interiør design, vil stikning til hvide fliser fortsætte tema.

•Paint din frysere, hvis nødvendigt. Et frisk lag hvid, rød eller blå maling føjer til fornemmelsen af rummet, når ønsker at dekorere en Americana køkken. Hvis du er heldig nok til at have en smuk træ finish, vil dette også arbejde, især hvis du går til en mere nostalgisk gammeldags udseende. Stenciling et par dekorationer på forsiden er en fantastisk måde at bringe i farver som godt; Valg spænder fra den traditionelle stjerner N' striber til et par blomster i amerikansk nuancer.

Detaljerne

Touch op dine apparater. Apparatet paint er tilgængelig i en bred vifte af farver, herunder rød, hvid og blå. At gøre dem til at se frisk igen er et billigere alternativ til at købe nye, hvis du går til en mere moderne hvide føler. Hvis du vil have mere af en land-tema da regne ud, hvordan at dekorere en Americana køkken, kan male dem i en dristigere farve tilføje til kunsthåndværk look.

•Ændr ud din hardware. Der er mange muligheder i kabinet hardware, fra klassisk hvidt porcelæn knopper til skuffen trækker i form af stjerner eller flag. I enhver Boligindretning projekt i hjertet af dit hjem er dette den nemmeste måde at bringe ekstra farve og stil i rummet.

•Drej din opmærksomhed til belysning. Alt fra opgave lys til ophængt inventar kan findes til at passe inden for patriotisk indretning. Hvis du ikke kan finde noget, der passer til din personlige smag, købe et par standard dem og bruge glas maling til at oprette dine egne designs, når dekorere en Americana køkken.

Finpudsning

•Søge ud din indretning. Elementer, som passer godt i dette tema er store og nemme at finde. Noget, der viser farverne, figurer af stjerner og striber eller har en amerikansk listige look at det kan klassificeres som denne stil og ser rigtigt hjemme i rummet. Loppemarkeder, og antikke butikker er et godt sted at starte.

•Brug funktionelle elementer som dekorationer så godt. Købe en plade sæt i farver og vise det til at tilføje til fornemmelsen af rummet. Hænge op en samling af gamle cookie cutters i patriotisk former for instant illustrationer. Når dekorere en Americana køkken. Små apparater såsom brødristere, kaffekander og blendere kan alle findes i nuancer af lyse rød, blå eller hvid.

Forpakket stykker, der øger opbevaring og skærmmuligheder af rummet. Håndlavede hylder og små møbler elementer såsom bænke og rullende øer kan tilføje til atmosfæren samt arbejdsområde. Hvis du har en kærlighed for denne type af indretning, er du sikker på at holde finde skatte til at tilføje til din samling. Sørge for at du har den voksende plads er vigtig prikken over i'et i hvordan man kan dekorere en Americana køkken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com