Hvordan man kan dekorere en antik Snow Sled

November 26

Hvordan man kan dekorere en antik Snow Sled

Antikke slæder er smuk; nogle har unikke figurer eller farver og andre har selv håndmalede billedsprog på dem. Desværre, de fleste af os bare ved ikke, hvad de skal gøre med disse smukke legetøj, bortset fra at gemme dem i garagen eller loftet. Men med lidt kreativitet og strategisk markedsføring, en gammel slæde kan gøre en stor dekorative eller samtale stykke til dit hjem.

Instruktioner

•Tag en gammel slæde og magert det op ved siden af din hoveddør. Tilføje en swag, nogle udendørs grønne områder som pine kegler pine grene eller egeløv. Bruge båndet til at binde en sløjfe og placere et sæt skøjter ved siden af slæden. Dette giver en stor juledekoration.

•Indstil en gammel slæde på sin løbere på verandaen eller ved siden af juletræet. Sted pakket gaver, en udstoppet bamse, en kurv fyldt med falske flødeboller eller en snemand på slæden. Binde en sløjfe omkring slæden eller hænge en lille krans på en kant. Tilføje vintage legetøj eller udstoppede dyr omkring sled for et mere festligt effekt.

•Anvend en stud finder til at finde din væggen studs og derefter bore en pilot hul i stud og hammer i en konisk plast anker med kamme, indsætte en tung skrue og hænge din antikke slæde fra væggen. Tilføje en holly wreath eller et bånd, hvis slæden har brug for en ekstra accent. Tilføje familie billeder eller andre antikt legetøj eller elementer på væggen i nærheden af slæden. Bruge antik og forvitret leder rammer for fotografier eller malerier, der skal omgive slæden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com