Hvordan man kan dekorere en Arch døråbning

March 5

Hvordan man kan dekorere en Arch døråbning

Mens arch døråbninger tilføje arkitektoniske flair til et hjem, kan de også forlade den følelse for åbne og luftige, især hvis de er høje buer. Dekorere bue døråbninger for at matche temaet for rummet og give det en mere komfortabel, levede i føler. Ved at anvende den rigtige type af kroge til buen, kan du selv skifte ud indretningen at afspejle sæsoner eller skiftende smag.

Instruktioner

•Skru et par cup kroge i arch døren. Hvis døren ikke indeholder en dør, skru krogene i bunden af buen. Hvis det har en dør, skrue dem over døren jamb at lade døren til at svinge frit. Bruge det mindste kroge muligt, og vælge en farve, der blander sig med din vægfarve.

•Weave falske vedbend på krogene. Tilføj flere ivy som nødvendigt at både skjule kroge og fuldføre den haven look. Lad ivy hænge så lavt som du ønsker uden at gøre det vanskeligt at gå under, og overveje draperinger det ned siderne af arch døren.

•Ændr ud ivy for årstidens dekorationer såsom mistelten til jul eller en blomsterarter arrangement for foråret. Tilføje levende planter i små hængende potter så godt, så længe de ikke interfererer med døren.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com