Hvordan man kan dekorere en asymmetrisk væg

July 30

En asymmetrisk muren er en mur, der mangler ensartethed. En asymmetrisk væg er ikke umuligt at dekorere og faktisk tilbyder egen udsmykning muligheder. Centrale er at arbejde med figuren af væggen og ikke imod det, til accent sin mangel på ensartethed. Ved at kombinere elementer placeret på væggen samt møbler placeret tæt på væggen, kan du drage fordel af den ujævne definition af en asymmetrisk væggen for at gøre det skiller sig ud som et dekorativt indslag i rummet.

Instruktioner

•Paint asymmetrisk vægge i lysere farver. Varme jordfarver fungerer bedst. Lyse farver har tendens til at henlede opmærksomheden på en væg, der mangler symmetri. Undgå at bruge nogen form for grænsen på væggen. En lige vandrette kant er en anden måde at gøre for meget opmærksom på den ujævne kvalitet af væggen.

Hæng billederne eller hylder på en asymmetrisk væg i et ujævnt mønster. Forskellige størrelser og udformninger af frames. Hvis for eksempel du har en væg, der er højere på den ene side og indsnævrer på de andre, hænge billeder i en vinkel. Begynde på toppen af den høje side og arrangere billedrammer i en diagonal vinkel at arbejde med konturen af væggen. En straight arrangement vil drage mere opmærksomhed på de asymmetriske elementer i væggen.

•Offset nogen møbler du placere inde i væggen. Brug en lille stol eller bord den ene ende af væggen til at tilføje balance til øjet. Undgå at bruge et stykke møbel, der kører længden af muren, fordi dette vil understrege ubalancen. Accent et bord i nærheden af en asymmetrisk væg med en farverig vase eller blomst arrangement til Hjælp center omdrejningspunkt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com