Hvordan man kan dekorere en Attic Bungalow plads

October 13

Hvordan man kan dekorere en Attic Bungalow plads

En bungalow loftsrum tendens til at være en lang, åben plads med skrånende vægge. Disse vægge giver rummet en hyggelig og charmerende stemning men kan også fremsætte visse design udfordringer. Uanset om du bruger loftet som et soveværelse, kontor eller hobby rum, er der masser af måder at gøre en bungalow loftet en attraktiv beboelsesrum.

Instruktioner

•Measure i lokalet og møbler du vil bruge. Gøre en plantegning, indarbejde disse målinger og plot ud møbler placering. Det kan være nødvendigt at visuelt opdele rum i mindre områder.

•Paint vægge. Bruge en lysere farve til at give en illusion af mere plads. Eller male den lige dele af væggene en dyb, fyldig farve og bruge en lyse, neutrale farver på de skrånende områder for dramatisk effekt.

•Sæt møbler på værelset. Hvis du vil bruge loftet som et soveværelse, placere sengen i midten af rummet til at undgå at ramme dit hoved, når du sidde op i sengen. Tilføje to sengelamper på begge sider. Site et skrivebord eller arbejdsbord i en lignende situation, hvis du bruger loftet som et kontor eller hobby rum. Oprette en komfortabel stol ved siden af et sidebord og lampe som et læseområde i et hjørne af rummet.

•Tilføj tilbehør. Illustrationen kan ikke placeres til fordel på en skrå væg. Bruge andre tilbehør føje accenter til rummet. Vælg en farverig Talsmanden og tilføje flere dekorative puder, hvis du bruger rummet som et soveværelse. Placer indrammede billeder og grønne områder på bord overflader, såsom sengelamper, kommoder og bogreoler. Hvis du bruger rummet som et kontor, installere åbne hylder eller kabinetter, der passer under de skrånende vægge. Køb farverige kurve for at dekorere hylder og fungere som ekstra lagerplads. Tilføje en lys tæppe til et stænk af farve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com