Hvordan man kan dekorere en Baby pige Planteskole i sort & hvid

March 20

Hvordan man kan dekorere en Baby pige Planteskole i sort & hvid

Dekorere dit barns børnehave med sorte og hvide detaljer for et dejligt elegant look. Blødgøre sort / hvid farveskemaet ved at indarbejde pastel nuancer i designet. Bruge bløde, fluffy stoffer for en luksuriøs look. Rigt mønstrede tekstiler, sengetøj og vindue belægninger, vil tilføje stil til rummet. En sort / hvid farvekombination tilbyder endeløse nursery decor muligheder, så designe et rum du og din baby vil elsker at tilbringe tid i.

Instruktioner

•Paint væggene en Rosa nuance at tilføje feminine flair til Gartneriet udformning. Vælge en sart skygge, såsom candyfloss lyserød eller støvede rose, som vil blødgøre den sorte og hvide farvepalet. Du kan også male nederst halvdel af væggene hvide og den øverste halvdel af væggene pink at blande udseendet.

Forpakket sort træ børnemøbler. Vælg en poleret krybbe, bord og gyngestol sat for et slankt look. Look for stykker med hvid porcelæn knopper og andre koordinerende hardware.

•Skabe en finurlig touch til børneværelset indretning ved at vælge sengetøj byder på sorte og hvide prikker. Bruge lys pink sheets i barnesengen. Forbedre udseendet af fremvisningen af Plys pink og sort og hvid toile-Mønstrede puder.

•Installer et sort forhæng rod over vinduet. Hænge sorte og hvide toile-mønstrede gardiner at koordinere med puder og tilføje fransk land charme til rummet. Omfatte et florlet lys pink gardin indsat for at tillade filtrerede sollys at indtaste børnehave.

•Tilføj fluffy sorte eller hvide tæpper til trægulve til at tilføje varme og komfort til rummet. Du kan også vise en lyserød hjerteformet tæppe som et sødt touch til Gartneriet udformning.

•Finish sorte og hvide børnehave design med fine detaljer. Fyld en hvid porcelæn vase med pink kæreste roser. Købe en sort bordlampe med en skygge med en glamourøs faux pels trim. Forbedre din gyngestol med blød pink hynder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com